طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت و غوره
با این دستور پخت یکی از خوشمزه ترین خورشت های ایرانی را درست کنید و از میل کردن آن لذت ببرید.
دوات آنلاین -خورشت بادمجان یک خورشت اصیل ایرانی است که می توانید به صورت مجلسی آن را بپزید و سرو کنید. طرز تهیه این غذا چند نوع است اما دستور پخت آن با گوشت و غوره در ادامه شرح داده شده است.
مواد لازم برای خورشت بادمجان
بادمجان قلمی ۶ عدد
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
غوره 100 گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
روغن و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت خورشت بادمجان
ابتدا پیازه ها را نگینی کنید. بعد گوشت که شسته و تکه کرده اید را داخل پیازها بریزید و تفت بدهید. مقداری آب اضافه کنید و صبر کنید که گوشت به خوبی بزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت آلو گشنیز
حالا زردچوبه را اضافه کنید و فرصت دهید تا گوشت و زردچوبه به خوبی مخلوط شود. تا زمانی که گوشت به خوبی بپزد بادمجان را پوست بکنی در آب نمک قرار دهید تا اگر تلخی دارد گرفته شود بعد بادمجان را خشک کنید و روی حرارت کم سرخ کنید.
گوجه های پوره شده را به گوشت اضافه کنید حالا رب را هم اضافه کنید و تفت بدهید و در ادامه غوره را روی مواد بریزید، در ادامه نمک و فلفل را اضافه کنید.
حالا بادمجان های سرخ شده را اضافه کنید و زیر اجاق را کم کنید.
حتما بخوانید: طرز تهیه خورش ریواس با گوشت قرمز
20 دقیقه صبر کنید تا مزه مواد بهم سرایت کند. در این مدت می توانید زعفران را هم اضافه کنید.
بعد از نیم ساعت خورش بادمجان شما آماده است. آن را با پلو سرو کنید.
فوت و فن
بهتر است از بادمجان های قلمی انتخاب کنید تا خوشمزه تر شود.
اگر بادمجان ها درشت باشد آن را حلقه ای ونازک سرخ کنید.
برای خوش طعم شدن خورش بادمجان از گوشت گوسفندی استفاده کنید.
12jav.net