طرز تهیه املت ترکی؛ صبحانه جذاب و آسان
املت ترکیه ای صبحانه ای خوشمزه است که دستور پخت آن را می توانید خیلی راحت یاد بگیرید.
دوات آنلاین -خیلی از ما از صبحانه های تکراری خسته می شویم و دوست داریم بعضی روزها مخصوصا روزهای تعطیل که فراغت بیشتری داریم و در کنار خانواده هستیم صبحانه ای متفاوت را میل کنیم. املت ترکی که در کشور ترکیه طرفداران زیادی دارد، یکی از پیشنهادها برای این کار است.
مواد لازم برای املت ترکی
به نوشته خراسان شما برای درست کردن این املت ابتدا باید مواد زیر را فراهم کنید:
ماست کم چرب: یک فنجان
سیر: 2 حبه
روغن زیتون :یک ششم فنجان
گوجه گیلاسی:350 گرم
فلفل دلمهای: یک عدد
تخممرغ (آبپز):2 عدد
کره : یکچهارم فنجان
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
زیره سیاه:یک قاشق چایخوری
فلفل چیلی:یک قاشق چایخوری
نان تست :2 برش
نعناع و جعفری تازه : به مقدار دلخواه
دستور پخت املت ترکیه ای
1-سیر را له و با ماست کم چرب مخلوط کنید. اجازه دهید تا طعمهایشان ترکیب شوند. در همین زمان، تخممرغها را هم در آب جوش قرار دهید تا در حد عسلی آبپز شوند.
فیلم: طرز تهیه صبحانه متفاوت برای بچه ها
2-در یک ماهیتابه بزرگ نچسب روغن زیتون، گوجه گیلاسی و فلفل دلمهای خرد شده را به همراه نمک اضافه کنید. اجازه دهید تا گوجه و فلفلدلمهای برای حدود 5 تا 7 دقیقه به خوبی سرخ شوند.
3-گوجهها و فلفلها را در یک طرف ماهیتابه جمع و کره را در قسمت خالی آن ذوب کنید. فلفل چیلی و زیره سیاه را در کره ذوب شده تفت دهید و سپس قسمتی از کره را بردارید و کل مواد را با هم مخلوط کنید.
4-ماست و سیر را در کف ظرف سرو بریزید و کمی کره ذوب شده روی آن اضافه کنید. تخممرغهای آبپز عسلی را روی ماست و گوجهها را در ادامه روی آن بریزید. سپس بقیه کره را روی مواد اضافه کنید.
5-از جعفری و نعناع برای تزیین استفاده و به همراه نان تست سرو کنید.
12jav.net