2022/12/09
۱۴۰۱ جمعه ۱۸ آذر
طرز تهیه سوفله شکلاتی خانگی؛ مرحله به مرحله

طرز تهیه سوفله شکلاتی خانگی؛ مرحله به مرحله

سوفله شکلاتی دسری است که در سراسر جهان طرفدارا دارد. روش درست کردن نوع خانگی آن را اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -اگر می خواهید یک دسر متفاوت و خوشمزه درست کنید که از خوردنش حسابی لذت ببرید سراغ سوفله شکلاتی روید. این، دسری است که در همه کشورهای جهان طرفداران پر و پا قرص خودش را دارد.

 

مواد لازم برای سوفله شکلاتی

به نوشته ایرنا زندگی شما برای درست کرد این دسر ابتدا باید مواد زیر را فراهم کنی:

شیر    یک پیمانه

زرده تخم مرغ        ۲ عدد

سفیده تخم مرغ       ۳ عدد

نشاسته ذرت  1.5 قاشق سوپ خوری

شکر   ۷۵ گرم و مقداری هم برای دیواره های قالب

شکلات        ۲۰۰ گرم

کره به دمای محیط رسیده   ۲ قاشق غذاخوری

نمک   ۱ پنس

سوفله شکلاتی را چطور درست می کنند

دستور تهیه سوفله شکلاتی در فر

سینی فر را در طبقه پایین قرار بدهید و فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. کف و دیواره رمکین‌ها ( ظرف مخصوص سوفله و کرم بروله) رو کاملا به کره نرم شده آغشته کنید.

 

بیشتر بخوانید: چیزکیک یخچالی شکلاتی را چطور بدون فر درست کنیم

 

مقداری شکر داخل رمکین بریزید و داخل دست حرکت بدهید و بچرخانید تا شکر کف و دیوارهای رمکین را کاملا پوشش دهد. داخل ظرفی رمکین را وارونه کنید تا شکرهای اضافی بیرون بریزد.

 

وقتی همه رمکین‌ها را به این صورت آماده کردید، اونها را داخل فریزر قرار بدهید. شکر و نشاسته ذرت را داخل ظرفی با هم مخلوط کنید و شیر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا حل شود.

 

ظرف را روی حرارت ملایم قرار بدهید و مدام هم بزنید تا زمانی که شروع به جوشیدن کند و چند قل بزند. بعد حرارت را خاموش کنید. در این حالت مواد کمی قوام پیدا می کند و غلیظتر می شود.

 

وقتی مواد را از روی حرارت برداشتیم، تکه‌های شکلات خرد شده را به آن اضافه می کنیم. با همزن دستی مخلوط می کنیم تا شکلات با حرارت مواد آب شود و با مواد کاملا مخلوط شود.

 

بلافاصله زرده‌های تخم را اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شوند. داخل ظرف دیگری سفیده تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید.

 

پیشنهاد دسر: طرز تهیه دسر سوتلاچ اصل ترکیه ای

 

سفیده را با همزن برقی میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و وقتی ظرف را برمیگردانیم، از ظرف نریزد. بعد سفیده فرم گرفته را در چند مرحله به مایه سوفله اضافه می کنیم.

 

به آرامی و به صورت دورانی فولد می کنیم تا پف سفیده نخوابه و با مواد مخلوط شود. از مایه داخل رمکین‌ها می ریزیم.

 

داخل فر گرم شده، به مدت یک ربع الی نیم ساعت قرار می دهیم تا کاملا پف کند.  بعد از فر خارج می کنیم و به صورت گرم سرو می کنیم. برای تزئین سوفله می توانید روی اون پودر قند یا پودر کاکائو الک کنید.

سوفله شکلاتی را در فر درست کنید

پف سوفله شکلاتی

نکته مهم در تهیه سوفله ای است که نمی شود آن را از قبل آماده کرد. سوفله حتما باید داغ سرو شود و علت اصلی خوابیدن پف دسر بعد از حدود ۱۰ دقیقه، همین موضوع است. اگر اولین بار است که سوفله درست می کنید و پف دسرتان بعد از اینکه از فر خارج کردید به تدریج خوابید، فکر نکنید که دسرتان خراب شده یا مشکلی داشته این از خصوصیات سوفله شکلاتی است.

 

آموزشی: دستور تهیه پودینگ دو رنگ

 

برای اینکه سفیده به خوبی پف کند و فرم بگیرد، ظرفی که استفاده می کنید و پره های هم زن باید کاملا تمیز و خشک و عاری از هرگونه چربی باشند. بهتراست از ظرف شیشه ای یا فلزی برای فرم دادن سفیده استفاده شود چون ظرف های پلاستیکی به مرور چربی را به خودشان جذب می کنند و باعث می شوند سفیده خوب فرم نگیرد و سفت نشود.

 

استفاده از رمکین

سوفله حتما باید در ظرف سرامیکی یا پیرکس پخت شود و به هیچ وجه از جنس دیگه نمی شود استفاده کرد! بهترین وسیله برای پخت این دسر، ظرف‌های سرامیکی تک نفره است که به آن رمکین می گویند.

 

اگر رمکین ندارید، می توانید سوفله شکلاتی را داخل فنجان های سرامیکی یا پیرکس آماده کنید.چرب کردن ظرف سوفله جزو مراحل خیلی مهم این دسر است. باید ظرف ها را به نحوی حاضر کنید که مواد سوفله به هیچ وجه به ظرف نچسبد.اول کف و دیواره ظرف ها را با یک لایه کره بپوشونید و بعد ظرف ها را داخل فریزر بذارید تا کره کاملا خودش را بگیرد و بعد از فریزر خارج کنید و مجدد یک لایه کره بمالید و در آخر شکر پاشی کنید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.