2022/11/29
۱۴۰۱ سه شنبه ۸ آذر
طرز تهیه 2 دسر با انار

طرز تهیه 2 دسر با انار

روش درست کردن مسقطی انار و یک دسر خوشمزه دیگر را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -با انار خوراکی های خوشمزه زیادی می توان درست کرد. از جمله اینکه شما می توانید با این میوه انواع دسر را تهیه کنید. در ادامه دستور تهیه این دسرها را بخوانید.

چطوری با انار دسر درست کنیم

دسر انار با نشاسته و گلاب

این نوع دسر انار طعم بسیار عالی و ظاهری شیک و زیبا دارد و شما می توانید برای مجالس خود و مهمانی شب یلدا از آن استفاده کنید.

 

مواد لازم برای 4 نفر

به نوشته همشهری برای درست کردن این دسر اناری به مواد زیر نیاز دارید:

نشاسته: ۸قاشق غذاخوری

آب انار: ۴پیمانه

شکر: ۲پیمانه

گلاب: یک‌دوم پیمانه

کره: ۵۰ گرم

دانه انار: یک پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد انار

 

دستور تهیه

در ابتدا نشاسته را در ۲پیمانه آب سرد حل کنید و همراه با شکر و آب انار در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مایه را مرتب هم بزنید تا به‌جوش آید و باز به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود.

 

پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد، گلاب را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

 

سپس کره را داخل مواد ریخته و وقتی کره نیز داخل مواد حل شد از روی حرارت بردارید. کف قالب موردنظر را با کمی کره چرب کنید و مواد را فورا در آن بریزید و پخش کنید. دانه‌های انار را روی مواد ریخته و قالب را در یخچال قرار دهید تا آماده و بسته شود.

 

نکته: در صورت‌ ترش بودن انار می‌توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

مسقطی انار یک دسر بسیار خوشمزه است

مسقطی انار خانگی

یکی دیگر از دسرها که آن هم اتفاقا برای مهمانی ها و شب یلدا گزینه خوبی است، مسقطی انار است.

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر

آب انار: یک پیمانه

پودر نشاسته: ۲قاشق غذاخوری

گلاب: یک‌ قاشق غذاخوری

شکر: به مقدار لازم

کره: یک قاشق غذاخوری

 

فیلم: طرز تهیه دسر مارمالادی

 

چطوری درست کنیم

برای تهیه مسقطی انار در ابتدا پودر نشاسته را در آب انار سرد حل کنید. سپس شکر را به آب انار اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا شکر و نشاسته کاملا حل شوند. وقتی شکر و نشاسته حل شدند در این مرحله کره را به مواد داخل ظرف اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.

 

برای حفظ عطر گلاب آن را در مرحله آخر اضافه کرده و شعله اجاق را خاموش کنید.

 

در نهایت بعد از اینکه مواد به دمای محیط رسید آن را داخل قالب مناسب ریخته و در یخچال بگذارید تا دسر سفت شده و به‌اصطلاح خودش را بگیرد. بعد از 4 تا 5 ساعت مسقطی انار شما آماده سرو است.

 

برای تزئین مسقطی انار از دانه‌های انار و خلال پسته استفاده کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.