طرز تهیه آش گوشت یا زیر برنجی لرستانی
لرستانی ها آش گوشت یا زیر برنجی را خیلی خوشمزه و عالی درست می کنند. این غذا را حتما در خانه درست کنید و از میل کردن آن حسابی کیف کنید.
دوات آنلاین -مزه آش گوشت یا زیر برنجی لرستانی حتی اگر یک بار خورده باشید برای همیشه زیر دندان تان می ماند. پس بهتر است دستور پخت این غذای محلی را یاد بگیرید تا هر بار هوس کردید برای خودتان درست کنید.
مواد لازم برای آش گوشت
به نوشته چاردیواری جام جم شما برای پختن این غذای محلی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت: تکههای درشت به تعداد افراد
برنج: به تعداد افراد + یک پیمانه بیشتر
روغن جامد یا روغن کرمانشاهی: به مقدار لازم
ادویه؛ زردچوبه، ادویه مخلوط، چوب دارچین و زعفران: به میزان لازم
پیاز: یک عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
مجمعه یا دیس بزرگ برای سرو
دستور پخت آش گوشت
تکههای گوشت را با پیاز که تا نیمه برش دادهاید در قابلمه ریخته و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد.
فیلم: طرز تهیه قیمه بوشهری
در این فاصله مرتب کفهای ایجادشده روی گوشت را با ملاقه گرفته و دور بریزید.
سپس زردچوبه، نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی را به میزان دلخواه روی گوشت بریزید.
شعله را کم کنید و بگذارید تا آرامآرام بپزد. برنج را آبکش کرده و اجازه دهید دم بکشد. سپس برنج پخته را در مجمعه ریخته و گوشتهای پخته را در وسط برنج قرار دهید. روی آن را هم برنج بریزید. یادتان باشد از قبل برنج را بشویید و بگذارید سه ساعت در آب بماند.
یک نکته کلیدی این است که محلیها روی غذا را با نان میپوشانند تا چلوگوشت موقع سرو سرد نشود.
12jav.net