2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی رستورانی با سیب زمینی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی رستورانی با سیب زمینی

سوپ کدو حلوایی یک پیش غذای بسیار خوشمزه برای مهمانی های پاییزی است.

دوات آنلاین -اگر می خواهید برای مهمانی های پاییزی یک پیش غذای بسیار خوشمزه درست کنید سوپ کدو حلوایی را هرگز از قلم نیندازید. این صوپ با سیب زمینی عالی می شود. دستور پخت رستورانی این غذا را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای سوپ کدو حلوایی

به نوشته خراسان مواد مورد نیاز این سوپ رستورانی و مجلسی برای ۲ نفر به شرح زیر است:

سیب زمینی متوسط: ۱ عدد

پیاز کوچک: ۱ عدد

نمک و فلفل: به میزان لازم

زنجبیل : به میزان دلخواه

کره: ۲۵ گرم

آب لیموی تازه : ۱ قاشق غذاخوری

آب مرغ پخته شده:  ۱ پیمانه

آب: ۱ پیمانه

کدو حلوایی: ۴۰۰ گرم

جعفری تازه و خامه برای تزیین:  به میزان لازم

سوپ کدو حلوایی را چطور درست می کنند

دستور پخت سوپ کدو حلوایی مجلسی

۱- اول از همه به سراغ تکه کردن کدو حلوایی‌ها می‌رویم.تخمه‌های داخل کدو حلوایی و مواد داخل آن را کاملا جدا می کنیم و پوست روی کدو حلوایی را می گیریم و به اندازه‌های کوچک خرد می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل خورشت کدو حلوایی

 

۲- در مرحله دوم سیب‌زمینی و پیاز را برش زده و با سبزیجات ترکیب می‌کنیم.

 

مواد ترکیب شده را به همراه کره و یک پیمانه آب روی شعله کم قرار می‌دهیم و در حدود 15 دقیقه صبر می‌کنیم تا مواد داخل آن پخته شود.

 

۳- در مرحله بعد با کمک گوشت‌کوب برقی یا دستی یا حتی مخلوط‌ کن همه مواد را با هم ترکیب می کنیم تا به شکل پوره و کاملا یکدست تبدیل شوند و سپس نمک و ادویه را به پوره سوپ اضافه می‌کنیم.

 

در همین زمینه: طرز تهیه کدو حلوایی شکم پر

 

۴- در ادامه یک پیمانه آب مرغ را به مخلوط سوپ اضافه می کنیم و مجدد قابلمه را روی حرارت با شعله کم قرار می‌دهیم. در حدود پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا مواد سوپ کاملا با هم یکدست شوند.

 

۵- بعد از سپری شدن زمان مدنظر، در آخرین مرحله آب لیمو را به آن اضافه می‌کنیم.

 

6-به همین راحتی سوپ ساده و خوشمزه کدو حلوایی با طعمی بی‌نظیر و متفاوت آماده سرو است.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.