دستور پخت کامل خورشت کدو حلوایی با مرغ یا گوشت
خورشت کدو حلوایی غذایی با مزه شیرین است که می توان آن را هم با مرغ و هم با گوشت پخت. طرز تهیه این غذا نیز بسیار آسان است.
دوات آنلاین-خورشت کدو حلوایی از جمله غذاهایی نیست که معمولا سر سفرهها بیاید اما بد نیست هر از گاهی با توجه به فصل سال طعم این خورشت را بچشید. پس دستور پخت آن را به نقل از ایرنا بخوانید:
مواد لازم برای خورشت کدو حلوایی
مرغ:۴تکه دلخواه (این خورش را میتوانید با گوشت هم درست کنید)
آلو: ۱۰۰گرم
کدوحلوایی تکه شده پخته:۲۰۰گرم
رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق سوپخوری
روغن: ۴ قاشق سوپخوری
پیاز: ۲عدد متوس
دارچین، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت خورشت کدو حلوایی
۱. یک عدد پیاز را به همراه تکههای مرغ و یک عدد هویج متوسط و ۳ ساقه کرفس با ۲ پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا کاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج کرده و آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید.
۲. پیاز دیگررا نگینی کرده وبا روغن تفت دهید. سپس کمی زردچوبه به آن بیفزایید و یک دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویهها اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و کمی تفت دهید.
۳. در نهایت آبمرغ را کنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای ۳۰ دقیقه جا بیفتد. تکههای پخته کدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون همزدن بگذارید تا ۱۰ دقیقه با خورش جوش خورده و بهاصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش کنید.
۴. در هنگام سرو، تکههای کدو را کنار گذاشته و پس از کشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تکههای کدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل کنید.
12jav.net