2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
ترشی لیمو ترش را چطور درست می کنند

ترشی لیمو ترش را چطور درست می کنند

طرز تهیه ترشی لیمو را که یکی از خوشمزه ترین ترشی ها است در اینجا بخوانید.

دوات آنلاین -اگر اهل ترشیجات باشید حتما ترشی لیمو ترش را امتحان کرده اید. حالا اگر می خواهید خودتان در خانه آن را درست کنید آستین بالا بزنید و طبق دستور تهیه زیر عمل کنید.

 

برای ترشی لیمو ترش تازه چه می‌خواهیم؟

به نوشته چاردیواری جام جم شما برای درست کردن این ترشی ابتدا باید مواد زیر را تهیه کنید:

لیموترش تازه: نیم کیلو

آب لیموترش تازه: به میزان لازم

نمک:۳قاشق غذاخوری

فلفل قرمز و سیاه: از هرکدام یک قاشق مرباخوری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

سیاهدانه: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لیموترش چگونه است

دستور تهیه ترشی لیمو ترش در آفتاب

لیموترش‌ها را شسته و حدود یک روز در معرض مستقیم نور آفتاب قرار می‌دهیم تا کاملا پوستش خشک شود سپس لیموها را به‌صورت ورقه‌ای برش‌زده و هسته‌های آن را گرفته و کنار می‌گذاریم.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیر ترشی جاافتاده و فوری

 

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز و سیاهدانه را در ظرف مناسبی ریخته و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. 

 

لایه‌های لیمو را در ظرف شیشه‌ای تمیز و خشکی چیده و لابه‌لای آن ادویه مخلوط می‌ریزیم تا وقتی که مواد و ادویه تمام شود.

 

در ظرف را محکم بسته و حدود ۳روز مقابل نور مستقیم آقتاب قرار داده و طی این مدت چند بار ظرف را تکان می‌دهیم تا تکه‌های لیمو و ادویه خوب با هم مخلوط شود. 

 

بعد از ۳روز که ترشی آب انداخت در ظرف را باز کرده و روی آن تا جای ممکن آب لیموترش تازه می‌ریزیم و دوباره در آن را محکم بسته و حدود یک ماه در جای خنکی مثل یخچال می گذاریم. بعد از این مدت ترشی آماده است و می‌توانیم آن را با انواع غذاهای متنوع سرو کنیم.

 

آموزشی: دستور درست کردن ترشی لیته بادمجان شیرازی

 

لیموهایی که انتخاب می‌کنیم باید سالم و بدون زدگی و خرابی باشد تا ترشی مرغوبی به‌دست آوریم و مدت بیشتری قابل استفاده باشد سته‌های لیمو را حتما باید جدا کنیم درغیراین‌صورت ترشی تلخ‌می‌شود.

 

این ترشی تند است و اگر نمی‌خواهید تند شود باید فلفل قرمز آن را حذف کنید.

 

ظرف حتما باید شیشه‌ای و خشک باشد درغیر این‌صورت در کوتاه‌ترین مدت ترشی کپک می‌زند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.