فیلم طرز تهیه کوفته عدس بدون گوشت
کوفته عدس یک غذای گیاهی مقوی است که دستور پخت آن در این فیلم به صورت مرحله به مرحله آموزش داده شده است.
دوات آنلاین -کوفته عدس را برخی با گوشت درست می کنند اما شما آن طور که در این دستور پخت از برنامه به خانه بر می گردیم شرح داده شده می توانید این غذا را بدون گوشت میل کنید. ضمن اینکه می توانید این غذا را همراه با نودل یا ماکارونی سرو کنید.
مواد لازم برای کوفته عدس
روغن زیتون مقداری
سیر ۱ حبه
عدس پخته شده ۱ پیمانه
سماق نصف قاشق چایخوری
ریحان ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل مقداری
آرد جو ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز رنده اب گرفته ۱ عدد
بلغور گندم پخته نصف پیمانه
قارچ ۳ عدد تفت داده شده
بیشتر بخوانید: دستور پخت 3 نوع کوفته بادمجان، برنج و بلغور
مواد سس
جعفری ساطوری ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد
آویشن و نمک و فلفل و رزماری مقداری
دستور پخت کوفته عدس
مواد سس را خوب باهم ترکیب کرده و در ظرفی میریزیم و روی آن فویل می کشیم و در فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
سپس آن را کاملا میکس کرده و در تابه ای ریخته و کنار میگذاریم.
برای درست کردن کوفته تمام مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم به جز آرد جو که آن را کم کم می ریزیم تا مواد منسجم شود در صورت نیاز از یک تخم مرغ هم میتوان استفاده کرد که دلخواه است.
سپس کوفته ها را با دست شکل داده و کمی در روغن زیتون با حرارت کم تفت می دهیم و بعد در سس قرار داده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا در سس طعم و مزه بگیرند.
حتما بخوانید: طرز تهیه کتلت عدس چگونه است
2 نکته آشپزی
از پنیر پارمزان میتوانید به عنوان مغز کوفته عدس استفاده کنید یا موقع سرو روی آن کمی پودر پارمیزان بریزید که کاملا سلیقه ایست.
ترکیب تخم مرغ با کوفته قطعاً باعث منسجم شدن آن میشود. پس میتوانید این کوفته را با یک تخم مرغ امتحان کنید.
12jav.net