دستور پخت 3 نوع کوفته بادمجان، برنج و بلغور
سه نوع کوفته متفاوت در این مطلب معرفی شده که همگی فوق العاده لذیذ هستند. کوفته برنج و پنیر، بادمجان بلغور و عدس واقعا طعم عالی دارند..
دوات آنلاین-کوفته از جمله غذاهای سنتی است که انواع مختلفی دارد و به روش های مختلف طبخ می شود. در ادامه طرز تهیه سه نوع کوفته را که شامل کوفته بادمجان، عدس و بلغور و برنج و پنیر می شود بخوانید و با درست کردن آنها به سفره خود کمی تنوع بدهید.
کوفته بادمجان را امتحان کنید
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
بادمجان: 2عدد
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2عدد
آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: 100 گرم
آویشن: یک قاشق چایخوری
پیاز متوسط: یک عدد
گردوی خرد شده: 50 گرم
آرد: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و آبلیمو: به میزان لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل
طرز تهیه
بادمجانها را شسته و خرد میکنیم. پوست بادمجانها را کامل نگیرید تا در نهایت کوفته ظاهر بهتری پیدا کند.
روی بادمجانهای خرد شده کمی نمک میریزیم تا عرق کند و تلخیاش گرفته شود. بعد آنها را در قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و تفت میدهیم تا حالت کبابی پیدا کند. پیاز را رنده کرده و آبش را میگیریم.
جعفری را هم شسته و خرد میکنیم. بادمجان، پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، پنیر پارمزان، نصف آردسوخاری، آبلیمو، یک تخم مرغ، نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه را در غذاساز ریخته و مواد را کمی خرد میکنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و دوباره کمی مواد را مخلوط میکنیم.
سپس مواد را حدود پانزده دقیقه در یخچال میگذاریم. در یک ماهیتابه گود روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. در سه ظرف، یکی آرد، دومی یک عدد تخممرغ و دیگری آرد سوخاری میریزیم. مواد کوفته را از یخچال در آورده و به اندازه یک نارنگی کوچک از آن را درکف دست کمی صاف کرده، مقداری گردوی خرد شده داخلش میگذاریم و آن را میبندیم و گرد کرده و تمام مواد کوفته را به همین شکل آماده میکنیم.
در این مرحله کوفتهها را ابتدا در آرد خوب میغلتانیم، سپس در ظرف تخم مرغ که آن را با چنگال زده و یکدست شده میغلتانیم و آخر در کاسه آرد سوخاری میچرخانیم. کوفتهها که آماده شد در روغن داغ میاندازیم و با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغز پخت شود. سپس کوفتهها را در ظرف مناسبی گذاشته و با ماست چکیده تزئین کرده و سرو میکنیم.
کوفته بلغور و عدس خیلی خوشمزه است
چی لازم داریم
عدس: نصف پیمانه
بلغور: نصف پیمانه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر موسیر و آبلیمو: به میزان لازم
فیلم: آموزش تهیه کوفته نخودچی
چطور بپزیم
عدس را شسته و با کمی آب کامل میپزیم و در حین پخت کف روی آن را جمع میکنیم.
بلغور را که از قبل خیس کردهایم به عدس اضافه کرده و خوب میپزیم و کنار میگذاریم وقتی خنک شد آن را همراه پیاز داغ، نصف جعفری خرد شده، پودر موسیر، نمک، فلفل، آبلیمو، زیره و روغن زیتون مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم طوری که مواد یکدست و نرم شود.
در این مرحله مواد را به شکل کوفتههایی به اندازه دلخواه در آورده و در ظرف مناسب چیده و با پیاز داغ و جعفری خرد شده تزیین میکنیم. این کوفته سرشار از آهن و فیبر بوده و غذایی مناسب برای کاهش وزن است.
طعم عالی کوفته برنج با پنیر
مواد مورد نیاز
برنج نیم دانه: 250 گرم
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
آب مرغ یا گوشت: یک لیوان
پنیر پارمزان: 100 گرم
تخممرغ: 2 عدد
نخود فرنگی: 50 گرم
پیاز کوچک: یک عدد
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: 2 قاشق غذاخوری
روغن: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم
فیلم: کوفته قلقلی را چطور درست کنیم
دستور پخت
برنج را با آب مرغ کامل میپزیم. هنگام پخت باید آب مرغ تمام شود. نخود فرنگی را هم میپزیم و کنار میگذاریم.
وقتی برنج خنک شد آن را با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پودر سیر، نمک، فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم.
دراین مرحله ماهیتابهای روی حرارت گذاشته، کمی روغن در آن میریزیم. پیاز را در روغن خرد کرده و تفت میدهیم. وقتی کمی سرخ شد زردچوبه و رب را اضافه کرده و کمی میجوشانیم تا غلیظ شود. دراین مرحله کمی از مواد کوفته را برمی داریم و کف دست باز کرده و یک تکه کوچک پنیر پارمزان و نخود فرنگی داخل آن گذاشته و روی آن را میبندیم.
همه مواد کوفته را به همین شکل آماده کرده، در آرد سوخاری میغلتانیم و در ماهیتابه سس میگذاریم. حرارت را کم کرده و اجازه میدهیم کوفتهها خوب پخته شود. سپس کوفتهها را درظرف مناسبی چیده، تزیین کرده و سرو میکنیم.
منبع: چاردیواری
12jav.net