طرز تهیه و دستور پخت کوفته گیاهی
کوفته گیاهی را چطور درست کنیم که حسابی خوشمزه شود؟
دوات آنلاین -بد نیست هر از گاهی از غذاهای گوشتی فاصله بگیرید و سراغ غذاهای گیاهی بروید. اگر چنین تصمیمی گرفتید کوفته گزینه مناسبی است که می توانید آن را هم برای ناهار میل کنید و هم شام.
مواد لازم برای کوفته گیاهی
به نوشته همشهری شما برای تهیه این غذای گیاهی باید ابتدا مواد زیر را آماده کنید:
لپه: ۲پیمانه
برنج: یک پیمانه
آرد نخودچی: نصف پیمانه
گوجه: ۶ عدد
سبزیکوفته (گشنیز، جعفری، شوید، ترخون و مرزه): یک کیلو
آلو و گردو: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفلسیاه و زردچوبه و زیره: به مقدار لازم
کوفته گیاهی را چطور درست کنیم
ابتدا لپه از قبل خیس خورده را جداگانه پخته و آبکش کنید. سپس سبزی کوفته را ساطوری کرده و در این حین برنج را هم بپزید و آبکش کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت قارچ ساده
لپه پختهشده را به همراه برنج و تمام ادویه و آردنخودچی مخلوط کرده و داخل غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و خوب میکس کنید تا له شوند. سپس سبزی ساطوریشده را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
وقتی مایه کوفته تبریزی حاضر شد آن را برای نیمساعت داخل یخچال قرار دهید تا کمی منسجم شود و بهاصطلاح خودش را بگیرد.
از مواد به اندازه یک گلوله بزرگ در دست پهن کنید و وسط آن گردو و آلو قرار دهید و خوب گرد کنید.
حتما بخوانید: طرز تهیه کتلت عدس چگونه است
گوجه فرنگیها را رنده کرده و داخل قابلمه با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و مقداری آب ریخته و اجازه دهید سس شروع به جوشیدن کند.
وقتی قل خورد، کوفتهها را داخل سس قرار دهید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفتهها در سس به آرامی پخته شوند.
12jav.net