2022/05/25
۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
طرز تهیه خورش ریواس با گوشت قرمز

طرز تهیه خورش ریواس با گوشت قرمز

خورش ریواس را چطور درست کنیم که جا افتاده و خوشمزه شود؟ جواب را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -ریواس گیاهی شبیه به کرفس است که با آن می توانید خورش خوشمزه ای را درست کنید. این غذا را با مرغ یا بادمجان هم می پزند اما در ادامه دستور پخت و طرز تهیه آن با گوشت قرمز آمده است.

 

مواد لازم برای خورش ریواس

آن طور که غذالند نوشته شما برای تهیه این خورش برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

ریواس : یک کیلوگرم

گوشت بدون استخوان : نیم کیلو

پیاز: 2 عدد

شکر : 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد ، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، نیازی به اضافه کردن شکر نیست.)

نعنا تازه :150 گرم (مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می شود.)

روغن : 2 قاشق غذاخوری

جعفری تازه : 250 گرم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

خورش ریواس را چطور می پزند

دستور پخت خورش ریواس

ابتدا پیازها را پوست کنده ، بعد از شستن ریز خرد کرده و با روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل خورشت باقالی سبز و گشنیز

 

سپس گوشت را شسته به صورت قیمه ای خرد کرده و با پیاز داغ کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

2 تا 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت وپیاز اضافه کرده و در ظرف را گذاشته روی حرارت ملایم می گذاریم تا گوشت کاملا بپزد

 

در این فاصله ریواس ها را پوست کنده ، بعد از شستن به قطعات 3 سانتی متری یا به اندازه 2 بند انگشت خرد می کنیم .

 

از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پک کرده ، بعد از شستن ، ریز خرد می کنیم .

 

در یک تابه کوچک مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

 

فیلم: دستور پخت خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده

 

سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم.

 

بعد از آنکه گوشت پخت ، نعنا وجعفری سرخ شده را اضافه کرده 10 دقیقه حرارت می دهیم.

 

بعد از آن ریواس را همراه شکر ، نمک و فلفل اضافه می کنیم.

 

پس از 20 دقیقه غذا آماده است.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.