2022/09/28
۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
طرز تهیه خورشت آلو گشنیز

طرز تهیه خورشت آلو گشنیز

دستور پخت کامل خورشت آلو گشنیز را در این مطلب به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید.

دوات آنلاین -خورشت آلو گشنیز غذای چندان رایجی نیست اما از جمله خورشت های اصلی است که بد نیست هر از گاهی آن را در خانه درست کنید. در ادامه به نقل  از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت آن را به طور کامل آموزش داده شده است.

 

مواد لازم برای خورشت آلو گشنیز

سینه یا ران مرغ : ۴۰۰ گرم

گشنیزخرد شده : ۵۰۰ گرم

پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد

سیر له شده ۳حبه

سیب زمینی خرد شده : ۳ عدد

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق چایخوری

پودر لیمو عمانی : ۱ قاشق سوپخوری

آب ۳ پیمانه

ادویه خورشتی: ۱ قاشق چایخوری

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

خورشت آلو گشنیز را چطور درست می کنند

دستور پخت خورشت آلو گشنیز

گشنیز را بصورت ریز خورشتی خرد کرده و سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: نسبت سبزی ها برای قورمه سبزی

 

در یک ظرف مناسب پیاز را نگینی خرد کنید.

 

داخل ظرف روغن ریخته پیاز را اضافه کنید و در حد سبک و شیشه ای شدن تفت دهید سیر را اضافه کنید تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل خورشت باقالی سبز و گشنیز

 

مرغ خرد شده را به همراه ادویه و رب اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و در آخر گشنیز را اضافه کنید و مخلوط کنید.

 

آب را اضافه کنید تا سبزی و مرغ پخته شود.

 

 ۴۰ دقیقه آخر پخت سیب زمینی را همراه پودر لیمو اضافه کنید زمان دهید تا پخته شود و خورش جا بیفتد.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.