2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه کامل ماهی قزل آلای کبابی روی گاز

طرز تهیه کامل ماهی قزل آلای کبابی روی گاز

قزل آلای کبابی با گشنیز پلو خیلی خوشمزه می‌شود. دستور پخت کامل این غذای لذیذ را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -ماهی قزل آلای کبابی طرفداران زیادی دارد البته برای کباب کردن این ماهی لازم نیست حتما از منقل یا فر استفاده کنید بلکه می‌توانید این غذا را روی اجاق گاز و با ماهی تابه نیز درست کنید.

 

مواد لازم برای قزل آلای کبابی

سیر رنده کرده     2 حبه

آب پیاز     5 قاشق سوپخوری

روغن زیتون     5 قاشق سوپخوری

ماست     2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سفید     به میزان لازم

پودر جوزهندی     یک ‌چهارم قاشق چایخوری

زعفران حل‌کرده     2 قاشق چایخوری

گشنیز کاملاً ریز خردکرده     2 قاشق سوپخوری

ماهی قزل آلای خرد شده     1 کیلوگرم

قزل آلای کبابی را چه طور درست کنیم

دستور تهیه قزل آلای کبابی

ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب کنید. بعد سیر، آب پیاز، روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل، پودر جوز، زعفران و گشنیز را مخلوط کنید.

 

اکنون ماهی را بیفزائید و کاملاً مخلوط نمائید.

 

ببینید: استخوان‌های ماهی قزل آلا را چگونه دربیاوریم

 

سپس به مدت دوازده ساعت در یخچال نگهداری کنید تا ماهی کاملاً مزه‌دار شود.

 

حالا ماهی‌ها را به سیخ چوبی بکشید و در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا روغن، داغ شود.

 

بیشتر بخوانید: میگوی کبابی را در خانه چه طور درست کنیم

 

آن‌گاه سیخ‌های ماهی را در آن تفت دهید تا برشته شوند. سپس همراه با پلو میل نمائید.

قزل آلای کبابی با گشنیز پلو خوشمزه می شود

قزل آلای کبابی را با گشنیز پلو بخورید

گشنیز پلو برای ماهی کبابی بسیار مناسب است. بد نیست روش تهیه این نوع پلو را هم بخوانید:

 

مواد لازم برای گشنیز‌پلو

برنج     4 پیمانه (600 گرم)

گشنیز خردکرده     500 گرم

مخلوط کره و روغن     100 تا 150 گرم

نمک در صورت نیاز     به میزان لازم

زعفران     2 قاشق چایخوری

 

دستور پخت گشنیزپلو

ابتدا برنج را مطابق دستورالعمل‌های گذشته، آماده کنید. در قابلمه‌ نچسب یا پلوپز، روغن بریزید.

 

مقداری از برنج را داخل ظرف بریزید رویش گشنیز بپاشید.

 

این کار را تکرار کنید تا برنج و گشنیز کاملاً مخلوط شود. حالا مخلوط روغن و کره را روی آن قرار دهید و به مدت 45 دقیقه، با حرارت متوسط دم کنید تا ته‌دیگ ببندد. در این هنگام پلو را در ظرف مناسبی برگردانید.

 

منبع: زندگی آنلاین

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.