طرز تهیه کامل خورشت باقالی سبز و گشنیز
دستور پخت خورشت باقالی سبز و گشنیز را به صورت مرحله به مرحله در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -فصل بهار با نوبرانه های مخصوص به خودش رسیده و باید تا جای ممکن از این مواد تازه برای تهیه غذاهای روزانه استفاده کنیم و از خاصیت سرشار آنها نهایت بهره را ببریم. یکی از این نوبرانه ها با قالی تازه است که تا تمام نشده باید از آن استفاده کنیم. خورشت باقالی سبز و گشنیز یکی از غذاهای خوبی است که می توانید آن را تجربه کنید.
مواد لازم برای خورشت باقالی سبز
به نوشته چاردیواری جام جم برای درست کرن خورشت باقی سبز و گشنیز به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ کوچک: یک عدد
مغز باقالی تازه: ۲۵۰گرم
گشنیز: ۲۵۰گرم
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: ۶ حبه
آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
روغن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور پخت خورشت باقالی سبز با گشنیز
پوست پیاز و سیر را گرفته و خرد کرده و در قابلمه ای ریخته و با کمی روغن سرخ کرده و در انتها زردچوبه و فلفل سیاه را به آنها اضافه می کنیم.
فیلم: آموزش پخت دمی گوجه
سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیاز داغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن دو لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا بپزد.
در این فاصله گشنیز را پاک کرده و شسته و وقتی آب اضافه اش رفت کمی خرد کرده و در تابه ای ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم.
وقتی تکه های مرغ پخت و آب خورشت کم شد، سبزی و باقالی را به آن اضافه کرده و کمی مواد را با هم مخلوط کرده و دوباره در قابلمه را می گذاریم تا سبزی و باقالی ها پخته و خورشت جا بیفتد و در نهایت آبلیموی تازه را به خورشت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو می کنیم.
12jav.net