2022/05/27
۱۴۰۱ جمعه ۶ خرداد
طرز تهیه کامل خورشت باقالی سبز و گشنیز

طرز تهیه کامل خورشت باقالی سبز و گشنیز

دستور پخت خورشت باقالی سبز و گشنیز را به صورت مرحله به مرحله در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -فصل بهار با نوبرانه های مخصوص به خودش رسیده و باید تا جای ممکن از این مواد تازه برای تهیه غذاهای روزانه استفاده کنیم و از خاصیت سرشار آنها نهایت بهره را ببریم. یکی از این نوبرانه ها با قالی تازه است که تا تمام نشده باید از آن استفاده کنیم. خورشت باقالی سبز و گشنیز یکی از غذاهای خوبی است که می توانید آن را تجربه کنید.

برای درست کردن خورشت باقالی سبز به چه موادی نیاز داریم

مواد لازم برای خورشت باقالی سبز

به نوشته چاردیواری جام جم برای درست کرن خورشت باقی سبز و گشنیز به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ کوچک: یک عدد

مغز باقالی تازه: ۲۵۰گرم

گشنیز: ۲۵۰گرم

پیاز بزرگ: یک عدد

سیر: ۶ حبه

آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری

روغن، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت باقالی سبز با گشنیز

پوست پیاز و سیر را گرفته و خرد کرده و در قابلمه ای ریخته و با کمی روغن سرخ کرده و در انتها زردچوبه و فلفل سیاه را به آنها اضافه می کنیم.

 

فیلم: آموزش پخت دمی گوجه

 

سینه مرغ را به اندازه دلخواه خرد کرده و به پیاز داغ اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن دو لیوان آب و مقداری نمک به آن اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا بپزد.

 

در این فاصله گشنیز را پاک کرده و شسته و وقتی آب اضافه اش رفت کمی خرد کرده و در تابه ای ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم.

 

وقتی تکه های مرغ پخت و آب خورشت کم شد، سبزی و باقالی را به آن اضافه کرده و کمی مواد را با هم مخلوط کرده و دوباره در قابلمه را می گذاریم تا سبزی و باقالی ها پخته و خورشت جا بیفتد و در نهایت آبلیموی تازه را به خورشت اضافه کرده و بعد از چند دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پلوی ایرانی سرو می کنیم.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.