طرز تهیه کاپریس، سالادی برای مهمانی
سالاد کاپرس به مواد زیادی نیاز ندارد اما برای مهمانی خیلی خوب است و ظاهر شیکی هم دارد.
دوات آنلاین -مشکل ترین کار در تهیه سالاد برای مهمانی موضوع انتخاب است. شما گزینه های زیادی دارید که خیلی از آنها تکراری است اما می توانید سراغ نوع جدیدی از سالاد بروید. پیشنهاد ما کاپریس است که دستور تهیه آن را می توانید در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای سالاد کاپریس
به نوشته همشهری شما برای درست کردن این سالاد مجلسی باید مواد زیر را تهیه کنید:
گوجه فرنگی: نیم کیلو
شکر: نصف قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا: نیم کیلو
فلفل آسیاب شده تازه:به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
سس یا سرکه بالزامیک برای مزه دار کردن سالاد: به مقدار لازم
ریحان: یک چهارم پیمانه
روش درست کردن سالاد کاپریس
ابتدا گوجهفرنگیهایی را که از قبل خرد کردهاید روی تخته آشپزی و یا هر ظرفی که مدنظرتان است بریزید، سپس شکر و نصف نمک و مقداری فلفلسیاه تازه آسیابشده را روی آن بپاشید و برای چند دقیقه صبر کنید تا شکر و نمک و فلفل سیاه کاملا به خورد گوجهها رفته و اثری از آنها باقی نماند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کلم رستورانی
در ادامه تکههای گوجه و پنیر موزارلا را یکی در میان در بشقاب بچینید تا بشقاب کاملا پر شود. سپس مقدار باقیمانده نمک را روی آنها بپاشید.
حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و سس بالزامیک را روی آنها بریزید.
حالا نوبت به ریحان میرسد. ریحانها را از قبل خرد کرده و سپس آنها را روی گوجه و پنیر بریزید.
حالا سالادمان آماده است. در آخر برای تزئین سالاد نیز میتوانید چند برگ ریحان را روی آن بگذارید.
12jav.net