2022/08/08
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ مرداد
طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز رستورانی

طرز تهیه سالاد کلم سفید و قرمز رستورانی

برای درست کردن سالاد رستورانی بهتر است هم از سالاد سفید و هم قرمز استفاده کنید.

دوات آنلاین -حتما تا به حال شما هم به این فکر کرده اید که چرا سالاد کلم رستوران ها اینقدر خوشمزه می شود. فوت و فن درست کردن این سالاد را که هم از کلم قرمز و هم سفید در آن استفاده شده، می توانید در ادامه یاد بگیرید.

 

مواد لازم برای سالاد کلم

به نوشته همشهری شما برای تهیه این سالاد رستورانی به مواد زیر نیاز دارید:

کلم سبز خرد شده: 4 فنجان

کلم قرمز خرد شده: 4 فنجان

هویج خرد شده: یک فنجان

سس مایونز: نصف فنجان

سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری

شوید خشک شده: نصف قاشق غذاخوری

پودر چیلی: نصف قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق غذاخوری

فلفل ساییده شده تازه: به مقدار لازم

سالاد کلم را چطوری به سبک رستوران ها درست کنیم

روش درست کردن سالاد رستورانی

ابتدا کلم‌ها را یکدست خرد کنید و در ظرف مناسبی که از قبل انتخاب کرده‌اید بریزید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد اسفناج با انار و گردو

 

سپس هویج را با استفاده از رنده یا خردکن دستی خرد کنید. بعد سس را درست کنید.

 

برای درست‌کردن سس نیاز است در یک کاسه متوسط سس مایونز را به همراه سرکه سیب، شوید، پودر چیلی، فلفل‌سیاه و نمک ریخته و آنها را هم بزنید و مخلوط کنید.

 

فیلم: طرز تهیه سالاد کاردینال فرانسوی

 

مواد را باید تا زمانی که مخلوط به یک قوام خامه‌ای برسد هم بزنید. بعد از اینکه سس آماده شد، کلم، هویج و سس را با هم مخلوط کنید.

 

حالا سالاد آماده است و می‌توانید با مواد مختلف ازجمله گوجه گیلاسی، ذرت، هویج رنده‌شده، قارچ، خیارشور و مواد دیگر تزئین کنید.

 

سالاد را پس از درست‌کردن بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.