2022/06/30
۱۴۰۱ پنج شنبه ۹ تير
طرز تهیه سالاد اسفناج با انار و گردو

طرز تهیه سالاد اسفناج با انار و گردو

سالاد اسفناج یک سالاد بسیار مقوی و مفید است که می توانید آن را به جای شام نیز میل کنید.

دوات آنلاین -یکی از غذاهای رژیمی که هم برای وعده ناهار مناسب است و هم برای شام، سالاد اسفناج است که خاصیت های زیادی دارد و استفاده از گردو و انار آن را بسیار خوشمزه می کند. طرز تهیه این سالاد را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای سالاد اسفناج

به نوشته خراسان شما برای تهیه این سالاد برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید.

اسفناج :۵۰۰ گرم

گردو : ۱۰۰ گرم

انار :  یک عدد متوسط

پنیر فتا: ۱۰۰ گرم

 رب انار:   ۳ قاشق غذاخوری

سرکه بالزامیک:۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری

پودر سیر  : یک چهارم قاشق چای خوری

 نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

سالاد اسفناج را با انار و گردو درست کنید

روش درست کردن سالاد اسفناج

1-برای تهیه سالاد اسفناج حتما از اسفناج های کوچک استفاده کنید (برگ های جوان و کوچک اسفناج) ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و با آب سرد چندین بار بشویید، سپس آب کشی  کنید تا آب اضافی اسفناج ها خارج شود.

 

فیلم: طرز تهیه سالاد کینوا با مرغ و لوبیا قرمز

 

2-در مرحله بعد مغز گردو را به مدت ۱۵ دقیقه درون یک کاسه خیس کنید تا نرم شود. حالا اسفناج ها را داخل ظرف سالادخوری بریزید و مغز گردو را پس از این که آب کشی کردید به ظرف سالادخوری اضافه کنید.

 

3-در این مرحله انار را دانه  و به مخلوط اسفناج و گردو اضافه کنید. برای تهیه سس سالاد روغن زیتون را به همراه رب انار، پودر سیر، سرکه بالزامیک و مقداری نمک و فلفل سیاه به طور جداگانه مخلوط  کنید تا یکدست شود.

 

فیلم: آموزش تهیه سالاد با مرغ و کاهو

 

4-حالا سس را روی مواد داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا با هم یکدست شود.

 

5-در آخر پنیر فتا را به مکعب های کوچک تقسیم کنید و روی سالاد بریزید، سپس سالاد را در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و خنک شود.

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.