برای جلوگیری از جوانه زدن سیر چکار کنیم
با ترفندهایی که ماندگاری سیر را بیشتر می کند و مانع سبز شدن آن می شود، آشنا شوید.
دوات آنلاین -جوانه زدن سیر مشکلی است که بیشتر اوقات با آن مواجه میشویم. آیا میدانید سادهترین راه برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیر خشک چیست؟
سیر را فریز کنید
به نوشته همشهری میتوانید کل سیر را در فریزر قرار دهید یا آن را حبهحبه جدا کرده و در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید. منجمد کردن سیر، همچنین طعم آن را مثل روز اول نگهمیدارد.
پوره کردن، راه جلوگیری از سبز شدن سیر
راه دیگر این است که سیرها را پوست بکنید و آنها را پوره کنید و با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید و در شیشه دردار در یخچال نگهدارید. بدینترتیب تا مدتها پورهای سالم و خوشطعم خواهید داشت.
بیشتر بخوانید: چه کار کنیم سیب زمینی و پیاز خراب نشود
همچنین میتوانید سیرها را پوره کنید و بدون روغن آنها را در کیسه یا ظرف منجمد کنید و هر بار برای استفاده بخشی از پوره یخزده را جدا کنید و در غذا بریزید.
میتوانید سیرها را پس از پوستکندن خرد کنید و فریز کنید اما حواستان باشد آنها را حتما در ظرف در بسته فریز کنید تا عطر و طعم خودش را از دست ندهد.
12jav.net