2022/11/28
۱۴۰۱ دوشنبه ۷ آذر
برای جلوگیری از جوانه زدن سیر چکار کنیم

برای جلوگیری از جوانه زدن سیر چکار کنیم

با ترفندهایی که ماندگاری سیر را بیشتر می کند و مانع سبز شدن آن می شود، آشنا شوید.

دوات آنلاین -جوانه زدن سیر مشکلی است که بیشتر اوقات با آن مواجه می‌شویم. آیا می‌دانید ساده‌ترین راه برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیر خشک چیست؟ 

 

سیر را فریز کنید

به نوشته همشهری می‌توانید کل سیر را در فریزر قرار دهید یا آن را حبه‌حبه جدا کرده و در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنید. منجمد کردن سیر، همچنین طعم آن را مثل روز اول نگه‌می‌دارد.

ترفندهایی برای پیشگیری از جوانه زدن و سبز شدن سیر

پوره کردن، راه جلوگیری از سبز شدن سیر

راه دیگر این است که سیرها را پوست بکنید و آنها را پوره کنید و با مقداری روغن زیتون مخلوط کنید و در شیشه دردار در یخچال نگه‌دارید. بدین‌ترتیب تا مدت‌ها پوره‌ای سالم و خوش‌طعم خواهید داشت.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم سیب زمینی و پیاز خراب نشود

 

همچنین می‌توانید سیرها را پوره کنید و بدون روغن آنها را در کیسه یا ظرف منجمد کنید و هر بار برای استفاده بخشی از پوره یخ‌زده را جدا کنید و در غذا بریزید.

 

می‌توانید سیرها را پس از پوست‌کندن خرد کنید و فریز کنید اما حواس‌تان باشد آنها را حتما در ظرف در بسته فریز کنید تا عطر و طعم خودش را از دست ندهد.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.