طرز تهیه میرزاقاسمی با گوجه به سبک گیلانی
همه فوت و فن های پخت میرزاقاسمی فوق العاده با استفاده از گوجه فرنگی را یاد بگیرید.
دوات آنلاین -میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای گیلانی است که بعضی ها آن را با گوجه فرنگی درست می کنند و برخی نیز در آب رب می زنند. این غذا را هم با نان می توان میل کرد و هم با برنج. خیلی از شمالی ها در کنارش ماهی شور یا دودی هم می گذارند که واقعا خوشمزه می شود.
مواد لازم برای میرزا قاسمی
به نوشته غذالند شما برای تهیه این غذا با مقدار 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید.
بادمجان : 1 کیلو
سیر : 4-5 حبه
تخم مرغ : 2 عدد
گوجه فرنگی بزرگ : 2 عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
دستور پخت میراز قاسمی
ابتدا بادمجان را با پوست کباب می کنیم.( اگر دوست داشتید می توانید گوجه فرنگی را هم کبابی کنید)
فیلم: طرز تهیه باقالی قاتق گیلانی
سپس پوست آن را گرفته و با گوشت کوب له می کنیم.
سیر کوبیده را در ماهیتابه با شعله کم و همراه فلفل و زردچوبه سرخ می کنیم.
سپس به سیر پخته شده تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و با هم هم می زنیم.
فیلم: خورشت شش انداز گیلانی را چطور درست می کنند
در ماهیتابه دیگری بادمجان له شده را با شعله ملایم سرخ می کنیم و به آن گوجه هایی که پوستشان را گرفته و رنده کرده ایم می افزاییم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد.
در انتها مخلوط سیر سرخ شده و تخم مرغ را همراه نمک به غذا اضافه می کنیم و با یکدیگر، هم می زنیم و فرصت می دهیم تا غذا آماده شود.
12jav.net