فالوده کرمانی چطور درست می شود؛ طرز تهیه خانگی
طرز تهیه فالوده خانگی خوشمزه را که دسری مخصوص روزهای گرم است در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -فالوده کرمانی دسری خوشمزه برای روزهای گرم است که اگرچه به اندازه فالوده شیرازی معروف نیست اما خیلی فوق العاده و جذاب است و شما می توانید خودتان این دسر را در خانه درست کنید.
مواد لازم فالوده کرمانی برای 4 نفر
به نوشته خراسان شما برای تهیه این دسر برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:
آب جوش: 5 پیمانه
نشاسته گل : یک پیمانه
آب سرد : یک پیمانه
یخ: به مقدار لازم
شکر : یک پیمانه
آب : یک پیمانه
عرق نعناع : یک دوم پیمانه
عرق بیدمشک : یک دوم پیمانه
گلاب : یک دوم پیمانه
دستور تهیه فالوده کرمانی
۱- نشاسته گل را به همراه آب سرد داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.
بیشتر بخوانید: بستنی سرخ شده چیست و چطور درست می شود
2- پنج پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش آید.
۳- نشاسته حل شده را به یک باره داخل آب جوش بریزید و با ملاقه به سرعت و به صورت مداوم هم بزنید.
۴- بعد از ۱۵ دقیقه نشاسته پخته و مایع غلیظ می شود. بعد از ۳۰ دقیقه مدام هم زدن، مایه فالوده آماده است.
۵- داخل کاسه ای بزرگ، مقدار زیادی یخ بریزید. روی کاسه آب و یخ یک آبکش قرار دهید. مایه فالوده را داخل آبکش بریزید و با کمک ملاقه از آن رد کنید.
فیلم: طرز تهیه فرنی بستنی خانگی
۶- مایه را حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل آب یخ نگه دارید.۷- سپس فالوده را داخل سبد بریزید و آن را از یخ ها جدا کنید.
درست کردن شربت فالوده کرمانی
1-شکر را به همراه آب جوش داخل ظرفی بریزید و آن را آن قدر هم بزنید تا کاملا حل شود.
2-سپس عرق نعناع، عرق بیدمشک و گلاب را به آن اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
3- بعد از آن که شربت کاملا خنک شد، آن را روی فالوده بریزید.
12jav.net