2024/11/21
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ آذر
پیشنهادات ما
چگونه در خانه فالوده شیرازی درست کنیم

چگونه در خانه فالوده شیرازی درست کنیم

فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.

دوات آنلاین-فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای فالوده شیرازی

۲۵۰ گرم نشاسته

۲ لیوان آب

یک‌سوم لیوان گلاب

آبلیمو به میزان لازم

فالوده شیرازی خانگی بخورید

آموزش درست کردن فالوده شیرازی در خانه

طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی

1. ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.

 

2. مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی شکلاتی در خانه را یاد بگیرید

 

3. سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.

 

4. گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود ۲۰ دقیقه این مرحله طول می‌کشد.

 

5. وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک به‌عنوان دسر مجلسی

 

6. چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.

 

7. مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.

 

8. به صورت مداوم و به آرامی رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.

 

ببینید: طرز تهیه ژله زعفرانی به‌عنوان دسر مجلسی

 

9. بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.

 

10. فالوده را در کاسه‌ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید. می‌توانید مقداری بستنی زعفرانی با تکه‌های خامه و پسته کنار فالوده سرو کنید.

 

منبع: کتاب کاله / برترین ها

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.