2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما

فیلم طرز تهیه کلوچه مغزدار شکلاتی بدون فر

با تماشای این ویدئو در خانه شکلات مغزدار شکلاتی خوشمزه را به راحتی درست کنید و از نوش جان کردن آن لذت ببرید.

دوات آنلاین -کلوچه های مغزدار معمولا پرطرفدار هستند مخصوصا اگر شکلاتی باشند. این نوع کلوچه را می توانید در خانه و بدون فر درست کنید. طرز تهیه و دستور پخت آن در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم توضیح داده شده است.

 

مواد لازم برای کلوچه مغزدار شکلاتی

آرد ۱ پیمانه

پودر قند نصف پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

وانیل نصف قاشق چایخوری

پودر هل ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

مواد میانی

کره ۲ قاشق غذاخوری

پودرقند ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت کلوچه مغزدار شکلاتی را یاد بگیرید

روش درست کردن خمیر کلوچه

۱- ابتدا تخم مرغ ، نمک ، وانیل ، پودر هل و پودر شکر را مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کلوچه خرمایی دزفولی

 

۲-سپس پودر قند الک شده را اضافه کنید و در ادامه کم کم آرد الک شده رو اضافه کنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

 

۳-مواد میانی را با هم ترکیب کرده و ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.

 

۴-از خمیر اندازه گردو بردارید و کف دست پهن کنید از مواد میانی بگذارید و آن را ببندید گلوله کنید و کمی آن را پهن کنید

 

۵- در سینی فر یا ماهیتابه کاغذ روغنی بیندازید و با فاصله کلوچه ها را بچینید.

 

در همین زمینه: طرز تهیه کیک ساده و خوشمزه خانگی

 

۶-زرده تخم مرغ و کمی نمک را مخلوط کنید و روی کلوچه ها بزنید.

 

پخت کلوچه در فر

فر را از قبل با ومای ۱۸۰ درجه گرم کنید و کلوچه ها را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط بپزید.

 

پخت کلوچه مغزدار در تابه

پخت روی اجاق گاز: شعله پخش کم را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت گذاشته تا کاملا گرم شد سپس تابه را با درب و دمکنی روی شعله پخش کن با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها بپزد.

 

وقتی از زیر کمی طلایی شدند آنها را خارج کرده و وقتی از داغی افتادند در ظرف در بسته بگذارید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.