دستور پخت کلوچه خرمایی دزفولی با فر
پخت کلوچه خرمایی دزفولی را یک بار امتحان کنید. مطمئن باشید خیلی لذت خواهید برد.
دوات آنلاین -یکی از خوشمزه ترین کلوچه های ایرانی، کلوچه خرمایی دزفول است که همانطور که از اسمش پیداست از سوغاتی های دلچسب جنوب ایران و شهر زیبای دزفول است. این کلوچه خوش طعم و مقوی در ماه مبارک رمضان گزینه خوبی برای سفره افطار و سحری است. طرز تهیه این کلوچه آسان است و پیشنهاد میکنیم دست بهکار شوید. دستور پخت آن را در ادامه به نقل از همشهری بخوانید.
مواد لازم برای کلوچه خرمایی
آرد شیرینی پزی: ۵۰۰ گرم
ترکیب روغن و کره: ۲۰۰ گرم
پودر زیره سبز و خمیرمایه: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
خرمای بیهسته: ۵۰۰ گرم
شیر: ۱۵۰ گرم
زنجبیل و دارچین: از هر کدام یک قاشق غذاخوری
آب ولرم: یک پیمانه
رومال
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر و زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلوچه خرمایی دزفولی
خمیرمایه، یک قاشق آرد، یک قاشق شکر و آب ولرم را مخلوط کنید و روی آن را برای ۱۵ دقیقه بپوشانید تا عمل بیاید. آرد الک شده و پودر زیره را در کاسهای بزرگ مخلوط کنید.
آموزش: چگونه در خانه نان تافتون بپزیم
روغن و کره را به آرد بیفزایید و مخلوط کنید تا به شکل خردهنان در بیاید. در این مرحله مقداری آرد را بردارید و گلوله کنید باید به راحتی جمع شود و بتوانید آن را با دست پودر کنید.
خمیرمایه عمل آمده و شیر را به مخلوط آرد بیفزایید و مخلوط کنید. خمیر را جمع کنید و روی آن را بهمدت یک ساعت و نیم بپوشانید. در این فاصله هسته خرماها را جدا کنید و کمی با دست یا غذاساز ورز دهید.
فیلم آشپزی: طرز تهیه کلوچه کنجدی بدون فر
زنجبیل، دارچین و ۲ قاشق غذاخوری روغن به خرماها اضافه و خوب مخلوط کنید. از خمیر ورآمده گلولههایی جدا کنید. وسط آن را گود کرده و گلولهای خرما بگذارید.
سپس خمیر را جمع کرده و با دست مسطح کنید. حالا آنها را در سینی فر چرب شده یا روی کاغذ روغنی با کمی فاصله بچینید.
روی کلوچهها را رومال کنید، چنگال یا مهر بزنید و به دلخواه خودتان دانه کنجد یا هر دانه روغنی دیگری بپاشید و در فر از پیشگرم شده، بهمدت ۱۵تا۲۰ دقیقه بسته به دمای فرتان در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید. درصورت نیاز چند دقیقه از بالا گریل را روشن کنید.
12jav.net