از چه ادویه ای برای میگو استفاده کنیم
طرز تهیه دو نوع ادویه ترکیبی را که برای میگو بسیار عالی است در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -مزه غذایی که می پزید تا حد زیادی به ادویه ای بستگی دارد که استفاده می کنید. انی موضوع در غذاهای دریایی به ویژه میگو پررنگ تر است به همین دلیل خیلی اهمیت دارد که ادویه ترکیبی مناسبی برای آن تهیه کنید.
ادویه کجون؛ مناسب برای میگو
یکی از ادویه هایی که میگو با آن طعم خوبی پیدا می کند کجون است.
به نوشته آخرین خبر برای تهیه ادویه کجون، لازم است که هر یک از ادویه های مورد نظر را به طور جداگانه آسیاب و سپس با یکدیگر مخلوط کنید. بهتر است که قبل از پخت میگو ها، آن ها را در ادویه کجون قرار دهید.
در همین زمینه: طرز تهیه 2 غذای جنوبی با میگو
مواد مورد نیاز
فلفل سیاه : ۱ قاشق چای خوری
نمک : ۲ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا : دو و نیم قاشق چای خوری
آویشن : یک و نیم قاشق چای خوری
فلفل کاین : ۱ قاشق چای خوری
اورگانو : یک و نیم قاشق چای خوری
پرک فلفل قرمز : نصف قاشق چای خوری
پودر پیاز : ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر : ۲ قاشق چای خوری
ادویه هندی مخصوص میگو
ادویه هندی طبیعتا تند است. پس در مصرف آن دقت کنید.
بیشتر بخوانید: به ماهی چه ادویهای بزنیم تا خوشمزهتر شود
مواد لازم
فلفل قرمز تند یک دوم قاشق چایخوری
زیره کوبیده نرم ۱ قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده کوبیده ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ریز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سبز خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
روش درست کردن ادویه هندی میگو
لازم به ذکر است که این نوع ادویه، به شکل تازه تهیه می شود و به علت استفاده از مواد تازه، نمی توان آن را پودر کرده و برای مصارف بعدی استفاده کرد.
اول فلفل سبز را به شکل نگینی خرد کنید، آنگاه زیره را در یک هاون بکوبید تا نرم شود. حالا حبه سیر را پوست کنده و آن را بکوبید تا له شود. سپس برگ های گشنیز را به خوبی بشویید و آن ها را خرد کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و برای مزه دار کردن و معطر کردن میگو از آن استفاده کنید.
12jav.net