فیلم طرز تهیه غذای گیلانی با بادمجان و مرغ؛ ته بیران
ته بیران غذای گیلانی است که با مرغ، بادمجان و سیب زمینی درست می شود. دستور پخت آن را در این ویدئو ببینید.
دوات آنلاین -فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت یک غذای گیلانی را آموزش داده است. ته بیران غذایی دوست داشتنی است که بادمجان و مرغ از مواد اصلی اش محسوب می شوند.
مواد لازم برای ته بیران
پیاز یک عدد
سیر. ٣حبه
مرغ. ٣تکه
سبزی معطر(نعنا،جعفری،چوچاق،خالواش،برگ سیر). ٢٠٠ گرم
بادمجان. ٢-٣عدد
رب گوجه فرنگی. یک قاشق غذاخوری
آبغوره یک استکان
نمک فلفل زردچوبه. به میزان لازم
گوجه فرنگی. ٢ عدد
سیب زمینی متوسط. ٢عدد
دستور پخت ته بیران
پیاز را در روغن تفت داده تا کمی طلایی شود بعد سیر خرد شده هم افزوده با کمی زردچوبه تا سیر هم طلایی شود.
بیشتر بخوانید: پنیر برشته گیلانی را چطور درست می کنند
تکه های مرغ هم با این مواد کمی تفت داده و فلفل و نمک و مقداری زردچوبه اصافه کرده.
سبزی تفت داده هم به مرغ اضافه شده سپس رب گوجه فرنگی تا همه مواد خوب با هم ترکیب و سرخ شوند.
مقداری آب اضافه کنید تا جایی که روی مرغها با آب پوشانده شود و یک ساعت اجازه دهید مواد پخته شوند.
نیم ساعت آخر پخت بادمجان سرخ شده، گوجه حلقه سرخ شده و إب غوره به خورش اضافه شده تا خورش جا بیفتد.
12jav.net