طرز تهیه دسر طالبی با ژله و خامه
روش درست کردن نوعی دسر طالبی که طعمی بسیار عالی دارد در این مطلب آموزش داده شده است.
دوات آنلاین -دسر طالبی یکی از خوشمزه ترین دسرها برای فصل گرم سال است که اگر آن را با ژلاتین و خامه درست کنید واقعا طعم بی نظیری خواهد داشت.
مواد لازم برای دسر طالبی
به نوشته خراسان برای درست کردن دسر طالبی به مواد زیر نیاز دارید.
طالبی متوسط:یک عدد
پودر ژلاتین: 2 قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه:نصف پیمانه
شکر: 4 قاشق سوپ خوری
روش درست کردن دسر طالبی
1-طالبی را بشویید و گوشت میوه را از پوست آن جدا کنید. میوه را پوره کنید، برای این کار، هم میتوان از مخلوطکن استفاده و هم طالبی را با رنده ریز رنده کرد.
بیشتر بخوانید: چگونه در خانه فالوده شیرازی درست کنیم
2-پوره طالبی را در قابلمهای بریزید، با شکر مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. کمی که پوره گرم شد، همه پودر ژلاتین را روی آن بپاشید.
3- مخلوط را دایم هم بزنید تا پودر ژلاتین با میوه و شکر به خوبی حل شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید تا از حرارت بیفتد.
4- خامه را اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با مواد حل و یکدست شود.
فیلم: طرز تهیه ژله زعفرانی بهعنوان دسر مجلسی
5-قالب مدنظر را کمی خیس کنید و در فریزر بگذارید. بعد از چند دقیقه وقتی تیغههای یخ را در قالب دیدید آن را از فریزر بیرون بیاورید و دسر را در قالب بریزید.
6-دسر را در یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت بگذارید تا ژلاتین باعث شود دسر خوب خودش را بگیرد. بعد از این مدت قالب را بیرون بیاورید، در ظرف مدنظر برگردانید و سرو کنید.
12jav.net