مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم دستور پخت و طرز تهیه شیرینی قطایف عربی را به طور کامل و مرحله به مرحله توضیح داده است.
برای تهیه شیرینی ابتدا آرد سمولینا، آرد، بیکینگ پودر، شکر، شیر خشک، گلاب، جوش شیرین، مخمر در یک ظرف مخلوط کرده و کم کم آب گرم را افزوده تا مایع یک دست و نسبتا شل بدست آید. پانزده دقیقه به مواد استراحت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیگمات ساده با ماست
در این فاصله شیره را آماده کنید. مواد شهد را در قابلمه مخلوط کرده و اجازه دهید روی حرارت به قوام لازم برسد و سپس اجازه دهید به دمای محیط برسد.
در این مرحله از موادی که آماده کردید در یک تابه داغ و نچسب به میزان دو سه قاشق ریخته تا یک طرف تغییر رنگ دهد و طرف دیگر حباب های ریزی زده ولی کامل پخته نشود.
همه مواد را به این ترتیب آماده کنید و داخل یک پارچه قرار دهید تا خشک نشود. از مواد میانی کمی داخل نان های نیمه آماده قرار دهید و لبه ها را به هم فشرده کنید و در روغن سرخ کنید و بلافاصله در شهد قرار داده و بعد از دو سه دقیقه از شهد خارج کنید. در ظرف چیده و با پودر پسته تزیین کنید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.