2022/05/25
۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
سوپ قارچ غلیظ بدون خامه؛ طرز تهیه و دستور پخت

سوپ قارچ غلیظ بدون خامه؛ طرز تهیه و دستور پخت

در این مطلب با دستور پخت و روش غلیظ شدن سوپ قارچ آشنا شوید.

دوات آنلاین -سوپ قارچ باید غلیظ باشد تا حسابی خوشمزه شود. بعضی ها دوست دارند در آن خامه هم بریزند اما در ادامه طرز تهیه و دستور پخت نوع بدون خامه آن را می خوانید.

 

مواد لازم برای سوپ قارچ

به نوشته همشهری برای تهیه سوپ قارچ برای 6 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

جو پوست‌کنده یک لیوان

هویج متوسط 2عدد

قارچ خردشده 500گرم

شیر کم ‌چرب 2لیوان

نمک یک‌ونیم قاشق چایخوری

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

جو پرک آسیاب‌شده 3قاشق غذاخوری

جعفری تازه و خردکرده 4قاشق غذاخوری

آب سرد 4لیوان

کره یک قاشق غذاخوری

سوپ قارچ را چطور بدون خامه بپزیم

دستور پخت سوپ قارچ با شیر

1.  جو پوست‌کنده را از شب قبل با آب سرد خیس کنید و در طول 24ساعت، حداقل 3مرتبه آب آن را عوض کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرحله به مرحله سوپ اسفناج

 

2. هویج‌ها را پوست بگیرید و با رنده ریز، رنده کنید.

 

3.  آب جو خیس‌خورده را کاملا خالی کنید و جوها را داخل قابلمه بریزید.

 

4. هویج رنده‌شده، ‌نمک، فلفل، کره و 4لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و حرارت زیر قابلمه را کمی بالا ببرید تا سوپ شما به جوش بیاید.

 

5. در قابلمه را نیمه‌ باز بگذارید تا سوپ سر نرود.

 

ترفند: رستوران ها برای خوشمزه شدن سوپ جو چه کار می کنند

 

6. بعد از جوش آمدن سوپ، حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا جوها به همراه هویج، حدود 3ساعت بجوشند و کاملا بپزند.

 

7. بعد از اینکه سوپ شما حدود یک ساعت جوشید، امکان سر رفتن آن از بین می‌رود و در این زمان می‌توانید در قابلمه را کاملا ببیندید.

 

8. پس از حدود 3ساعت که جوها کاملا پختند، می‌توانید قارچ را به سوپ اضافه کنید.

 

9. بعد از آن، جو پرک آسیاب‌شده را با شیر سرد ترکیب کنید و این ترکیب را هم به سوپ، بیفزایید.

 

10. حدود یک ساعت دیگر اجازه بدهید تا سوپ شما با در کاملا باز، بجوشد و جا بیفتد. اگر در این مرحله در قابلمه را ببندید، شیر داخل سوپ، سر می‌رود!

 

فیلم: طرز تهیه سوپ پیاز

 

11.  وقتی سوپ شما کاملا جا افتاد و به غلظت مورد نظرتان رسید، جعفری تازه و خردشده را هم به سوپ اضافه کنید و بعد از 5دقیقه، حرارت را خاموش کنید. سوپ شما آماده است.

برای غلیظ شدن سوپ قارچ چه کار کنیم

نکات ریز آشپزی

1. سعی کنید که جو پرک و آسیاب‌شده را از دستور این سوپ حذف نکنید زیرا این ترکیب باعث قوام بهتر سوپ می‌شود.

 

2. بهتر است برای زیباتر شدن ظاهر سوپ، قارچ‌ها را به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید.

 

3. درصورت تمایل می‌توانید حدود 2تا 3قاشق غذاخوری خامه صبحانه را هم با شیر ترکیب و به سوپ اضافه کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.