طرز تهیه مرحله به مرحله سوپ اسفناج و خامه
سوپ اسفناج و خامه با این دستور پخت بسیار خوشمزه و خوردنی می شود.
دوات آنلاین -یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه سوپ اسفناج و خامه است که می توانید آن را با دستور تهیه که در ادامه به نقل از خراسان آمده است در خانه بپزید.
مواد لازم برای سوپ اسفناج و خامه
کره - ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط، پوست کنده شده و خرد شده - یک عدد
آرد گندم – یک قاشق غذاخوری
آب مرغ خانگی - 4 فنجان
اسفناج خرد شده – 400 گرم
نمک - به میزان لازم
خامه - نصف فنجان
روغن زیتون - یک قاشق غذاخوری
دستور پخت سوپ اسفناج و خامه
1- کره را داخل یک ماهیتابه متوسط روی حرارت آب کنید.
2- پیاز را داخل آن بریزید و هم بزنید تا شفاف شود.
3- سپس آرد را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مواد را به هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گوجه فرنگی
4- آب مرغ را اضافه و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و اجازه دهید مایع به جوش بیاید. شعله را کم کنید و هر از گاهی مواد را به هم بزنید تا آرد خام به خوبی بپزد و مایع غلیظ شود.
5- اسفناجها را خوب بشویید و انتهای ضخیم آن را جدا کنید، سپس داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
6- در کنار آن، یک ظرف بزرگ دیگر قرار دهید و داخل آن آب و یخ بریزید. مقدار مناسبی نمک داخل آب جوش بریزید و تمام اسفناجها را داخل آب جوش قرار دهید.
7- حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید تا اسفناج نرم شود و به رنگ سبز روشن در بیاید، سپس آن را با قاشق بزرگ یا توری از آب جوش در بیاورید و فوری داخل ظرف حاوی آب و یخ بگذارید تا به سرعت سرد شود .
8- اسفناج را داخل ظرف بچرخانید تا سریعتر سرد شود.
بیشتر بخوانید: سوپ کرفس را چه طور درست کنیم
9- اسفناج و آب مرغ غلیظ شده را داخل یک دستگاه مخلوط پورهکنید.
10- سوپ را از یک صافی تمیز عبور دهید و داخل یک قابلمه بریزید . با استفاده از یک کفگیر موادی را که از صافی عبور نکردهاند، به خوبی فشار دهید تا حداکثر مایع از آنها جدا شود.
11- قابلمه را روی شعله کم بگذارید و خامه را به آن اضافه کنید (در صورت تمایل، میتوانید سوپ را با افزودن آب مرغ یا آب رقیقتر کنید و یا اسفناج خرد شده را به سوپ اضافه کنید ).
12jav.net