2022/05/25
۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
طرز تهیه پودینگ شیره انگور، دسر مقوی

طرز تهیه پودینگ شیره انگور، دسر مقوی

تمام فوت و فن درست کردن پودینگ شیره انگور را در این مطلب یاد بگیرید.

دوات آنلاین -پودینگ شیره انگور یک دسر مقوی و پرخاصیت است که به ویژه برای ماه مبارک رمضان می تواند گزینه خوبی برای سحری و افطار باشد. طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه آمده است.

 

مواد لازم برای پودینگ شیره انگور

شیر: یک لیتر

آرد و نشاسته ذرت: هرکدام ۲ قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: یک عدد

شیره انگور: یک لیوان متوسط

کره یا روغن حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری

پودر پسته، خلال بادام برای تزیین: به میزان لازم

پودینگ شیره انگور را چطور درست می کنند

دستور پخت پودینگ شیره انگور

چاردیواری جام جم نوشت: آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ بدهد و بعد از روی حرارت برمی داریم.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ برنج با خرما

 

شیره انگور، نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم و شیر را کم کم | اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد کاملا یکدست شود.

 

در این مرحله زرده تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره روی حرارت گذاشته و هم می زنیم تا ته نگیرد.

 

سپس حرارت را کم کرده و وقتی پودینگ غلیظ شد و جا افتاد، کره را به آن اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه با پودر پسته، خلال بادام یا... تزیین کرده و هنگام افطار یا سحر سرو می کنیم.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.