طرز تهیه پودینگ شیره انگور، دسر مقوی
تمام فوت و فن درست کردن پودینگ شیره انگور را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -پودینگ شیره انگور یک دسر مقوی و پرخاصیت است که به ویژه برای ماه مبارک رمضان می تواند گزینه خوبی برای سحری و افطار باشد. طرز تهیه و دستور پخت آن در ادامه آمده است.
مواد لازم برای پودینگ شیره انگور
شیر: یک لیتر
آرد و نشاسته ذرت: هرکدام ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیره انگور: یک لیوان متوسط
کره یا روغن حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری
پودر پسته، خلال بادام برای تزیین: به میزان لازم
دستور پخت پودینگ شیره انگور
چاردیواری جام جم نوشت: آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ بدهد و بعد از روی حرارت برمی داریم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ برنج با خرما
شیره انگور، نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم و شیر را کم کم | اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد کاملا یکدست شود.
در این مرحله زرده تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره روی حرارت گذاشته و هم می زنیم تا ته نگیرد.
سپس حرارت را کم کرده و وقتی پودینگ غلیظ شد و جا افتاد، کره را به آن اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسبی ریخته و به دلخواه با پودر پسته، خلال بادام یا... تزیین کرده و هنگام افطار یا سحر سرو می کنیم.
12jav.net