طرز تهیه پودینگ برنج با خرما
پودینگ برنج را چطور درست می کنند؟ جواب این سوال را در این مطلب بخوانید و یک دسر خوشمزه تهیه کنید.
دوات آنلاین -پودینگ برنج دسری ساده است که هضم راحتی دارد و بههمین دلیل برای افطار هم بسیار مناسب است. همچنین افرادی که معده شان ناراحت است به راحتی می توانند آن را میل کنند.
مواد لازم برای پودینگ برنج
2 پیمانه برنج سفید پخته شده
۲ پیمانه شیر
۳ قاشق غذاخوری شکر سفید
15عدد خرمای پوست گرفته و خرد شده
دستور پخت پودینگ برنج
خراسان نوشت: برنج را داخل غذاساز بریزید یا در ظرف مناسب به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید. این کار را تا زمانی که مخلوطی نسبتاً یکنواخت به دست بیاید، ادامه میدهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 4 نوع پودینگ مجلسی
البته فراموش نکنید بهتر است این مخلوط دارای بافت قابل تشخیص بوده و به اصطلاح حالت مایع به خود نگرفته باشد.
بعد از آماده شدن، مواد را به یک ظرف مناسب منتقل و شیر، شکر و خرما را به آن اضافه میکنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و حدود ۲۰ دقیقه آن را هم میزنیم تا خرماها نرم شوند.
بسته به ذائقه خود میتوانید برای تزیین این پودینگ برنجی از مواد مختلفی مثل مربا، عسل، دارچین، شکلات و میوههای خرد شده استفاده کنید.
12jav.net