2022/05/27
۱۴۰۱ جمعه ۶ خرداد
طرز تهیه پودینگ برنج با خرما

طرز تهیه پودینگ برنج با خرما

پودینگ برنج را چطور درست می کنند؟ جواب این سوال را در این مطلب بخوانید و یک دسر خوشمزه تهیه کنید.

دوات آنلاین -پودینگ برنج دسری ساده است که هضم راحتی دارد و بههمین دلیل برای افطار هم بسیار مناسب است. همچنین افرادی که معده شان ناراحت است به راحتی می توانند آن را میل کنند.

 

مواد لازم برای پودینگ برنج

2 پیمانه برنج سفید پخته شده

۲ پیمانه شیر

۳ قاشق غذاخوری شکر سفید

15عدد خرمای پوست گرفته و خرد شده

طرز پخت و دستور تهیه پودینگ برنج را یاد بگیرید

دستور پخت پودینگ برنج

خراسان نوشت:  برنج را داخل  غذاساز بریزید یا در ظرف مناسب به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید. این کار را تا زمانی که مخلوطی نسبتاً یکنواخت به دست بیاید، ادامه می‌دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 4 نوع پودینگ مجلسی

 

البته فراموش نکنید بهتر است این مخلوط دارای بافت قابل تشخیص بوده و به اصطلاح حالت مایع به خود نگرفته باشد.

 

بعد از آماده شدن، مواد را به یک ظرف مناسب منتقل و شیر، شکر و خرما را به آن اضافه می‌کنیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و  حدود ۲۰ دقیقه آن را هم می‌زنیم تا خرماها نرم شوند.

 

بسته به ذائقه‌ خود می‌توانید برای تزیین این پودینگ برنجی از مواد مختلفی مثل مربا، عسل، دارچین، شکلات و میوه‌های خرد شده استفاده کنید.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.