طرز تهیه لوه کباب شمالی با گوشت
کباب لوه از جمله غذاهای سنتی و مجلسی مازندرانی است که دستور پخت آن را در این مطلب می خوانید.
دوات آنلاین -لوه کباب از غذاهای مجلسی مازندرانی است که آن را در مراسم مختلف، جشن ها و عروسی ها درست می کنند. این غذا هم با گوشت و هم با مرغ تهیه می شود. دستور پخت این غذای شمالی با گوشت گوسفندی را در زیر به نقل از غذاپز بخوانید البته شما می توانید از گوشت گوساله استفاده کنید. همچنین در این غذا می توان از رب انار استفاده کرد.
مواد مورد نیاز برای لوه کباب
آلو بخارا 5 عدد
آلوچه برغانی 8 عدد
آلو قرمز (یا گوجه سبز) 8 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 1 عدد
رب نارنج 1 قاشق غذا خوری
سیر 6 حبه
یک کیلو گوشت ران گوسفند
نمک و فلفل (به میزان لازم)
دستور پخت لوه کباب شمالی
گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر را داخل این شکافها میکنیم.
ببینید: طرز تهیه زیره پلو با مرغ یا گوشت
توی قابلمه روغن ریخته و پیاز را به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت می دهیم. گوشت را اضافه کرده و تا کمی روی آن، طلایی شود، سرخ میکنیم و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مانده و آب میریزیم.
در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز را اضافه میکنیم و به مدت چند ساعت در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد.
بعد از پخت رب گوجه فرنگی را سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه میکنیم و شعله را کم کرده و میگذاریم تا روغن بندازد.
12jav.net