ببینید: طرز تهیه زیره پلو با مرغ یا گوشت
زیره پلو از غذاهای ُسنتی مازندرانی است که آن را هم با مرغ و هم با گوشت درست می کنند. دستور پخت آن را در این فیلم از برنامه عصر خانواده مشاهده می کنید.
دوات آنلاین -زیره پلو از جمله غذاهای مازندرانی است که حتما باید امتحان کنید و طعم آن را بچشید. این غذا هم با مرغ و هم با گوشت بسیار خوشمزه می شود. ویدئوی بالا از برنامه عصر خانواده دستور پخت و طرز تهیه کامل این غذا را آموزش داده است.
فیلم: طرز تهیه نازخاتون مازندرانی با بادمجان و آبغوره
مواد لازم برای زیره پلو مازندرانی
برنج پنج پیمانه
مرغ یا گوشت یک کیلوگرم
پیاز داغ و زیره سیاه چهار قاشق سوپخوری
دارچین نیمکوب و زردچوبه یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نیمکوب دو قاشق سوپخوری
شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری
کشمش 300 گرم
نمک و فلفل و روغن حیوانی به میزان لازم