مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -زیره پلو از جمله غذاهای مازندرانی است که حتما باید امتحان کنید و طعم آن را بچشید. این غذا هم با مرغ و هم با گوشت بسیار خوشمزه می شود. ویدئوی بالا از برنامه عصر خانواده دستور پخت و طرز تهیه کامل این غذا را آموزش داده است.
فیلم: طرز تهیه نازخاتون مازندرانی با بادمجان و آبغوره
برنج پنج پیمانه
مرغ یا گوشت یک کیلوگرم
پیاز داغ و زیره سیاه چهار قاشق سوپخوری
دارچین نیمکوب و زردچوبه یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه نیمکوب دو قاشق سوپخوری
شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری
کشمش 300 گرم
نمک و فلفل و روغن حیوانی به میزان لازم
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.