2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت

ببینید: طرز تهیه زیره پلو با مرغ یا گوشت

زیره پلو از غذاهای ُسنتی مازندرانی است که آن را هم با مرغ و هم با گوشت درست می کنند. دستور پخت آن را در این فیلم از برنامه عصر خانواده مشاهده می کنید.

دوات آنلاین -زیره پلو از جمله غذاهای مازندرانی است که حتما باید امتحان کنید و طعم آن را بچشید. این غذا هم با مرغ و هم با گوشت بسیار خوشمزه می شود. ویدئوی بالا از برنامه عصر خانواده دستور پخت و طرز تهیه کامل این غذا را آموزش داده است.

 

فیلم: طرز تهیه نازخاتون مازندرانی با بادمجان و آبغوره

 

مواد لازم برای زیره پلو مازندرانی

برنج پنج پیمانه

مرغ یا گوشت یک کیلوگرم

پیاز داغ و زیره سیاه چهار قاشق سوپخوری

دارچین نیم‌کوب و زردچوبه یک قاشق سوپخوری

فلفل سیاه نیم‌کوب دو قاشق سوپخوری

شنبلیله خشک یک قاشق مرباخوری

کشمش 300 گرم

نمک و فلفل و روغن حیوانی به میزان لازم

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.