2022/08/14
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۳ مرداد
طرز تهیه خورشت ملاقورمه شمالی بدون گوشت

طرز تهیه خورشت ملاقورمه شمالی بدون گوشت

خورشت ملاقورمه از جمله خورشت های بدون گوشت است که آن را هم با نان می خورند و هم با برنج.

دوات آنلاین -خورشت ملاقورمه از غذاهای شمالی است با توجه به اینکه در طبخ آن از گوشت استفاده نمی شود، گزینه مناسبی برای کسانی است که منع و محدودیت مصرف گوشت دارند، البته این خورشت با این که گوشت ندارد اما طعمش بسیار عالی است.

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم مرغ: ۴ عدد

گوجه:۲۵۰ گرم

بادمجان متوسط: ۵ عدد

جعفری و نعنا خردشده: ۵ قاشق غذاخوری

سیر: ۳ حبه

پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری

آبغورہ:۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه: به میزان دلخواه

 

دستور پخت خورشت ملاقورمه

پوست بادمجان ها را گرفته و به اندازه دلخواه که بهتر است نگینی درشت باشد، خرد می کنیم و در تابه مناسبی ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم.

 

سبزی ها را هم شسته و وقتی آب اضافه اش رفت، ریز خرد کرده و به بادمجان اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

 

فیلم: آموزش تهیه کباب ترش شمالی با مرغ

 

گوجه و سیر تازه را هم به اندازه دلخواه خرد و همراه پیاز داغ به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم و بعد از چند دقیقه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه، پودر دارچین و آبغوره را هم اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن در تابه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا مواد کامل بپزد.

 

در آخرین مرحله تخم مرغ ها را روی خورش می شکنیم و روی آن را کمی نمک می پاشیم و صبر می کنیم تا بسته شود.

 

سپس خورش را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج یا نان تازه سرو می کنیم.

 

منبع: چاردیواری- جام جم

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.