طرز تهیه خورشت ملاقورمه شمالی بدون گوشت
خورشت ملاقورمه از جمله خورشت های بدون گوشت است که آن را هم با نان می خورند و هم با برنج.
دوات آنلاین -خورشت ملاقورمه از غذاهای شمالی است با توجه به اینکه در طبخ آن از گوشت استفاده نمی شود، گزینه مناسبی برای کسانی است که منع و محدودیت مصرف گوشت دارند، البته این خورشت با این که گوشت ندارد اما طعمش بسیار عالی است.
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ: ۴ عدد
گوجه:۲۵۰ گرم
بادمجان متوسط: ۵ عدد
جعفری و نعنا خردشده: ۵ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
آبغورہ:۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه: به میزان دلخواه
دستور پخت خورشت ملاقورمه
پوست بادمجان ها را گرفته و به اندازه دلخواه که بهتر است نگینی درشت باشد، خرد می کنیم و در تابه مناسبی ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم.
سبزی ها را هم شسته و وقتی آب اضافه اش رفت، ریز خرد کرده و به بادمجان اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
فیلم: آموزش تهیه کباب ترش شمالی با مرغ
گوجه و سیر تازه را هم به اندازه دلخواه خرد و همراه پیاز داغ به مواد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم و بعد از چند دقیقه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه، پودر دارچین و آبغوره را هم اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن در تابه را گذاشته و حرارت را کم می کنیم تا مواد کامل بپزد.
در آخرین مرحله تخم مرغ ها را روی خورش می شکنیم و روی آن را کمی نمک می پاشیم و صبر می کنیم تا بسته شود.
سپس خورش را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج یا نان تازه سرو می کنیم.
منبع: چاردیواری- جام جم
12jav.net