طرز استفاده از پوست پرتقال و لیمو در انواع غذاها
استفاده از پوست مرکبات در غذا چه فایده هایی دارد و ترفندهای این کار چیست؟
دوات آنلاین -پوست رنگی مرکبات میتواند بوی دلپذیری را به غذایتان بدهد. این روزها هم که پرتقال و لیمو مهمان همیشگی خانههاست میتوانید کمی حوصله به خرج دهید تا با پوست پرتقال و لیمو یک شیشه از بوی بهشت را در خانهتان داشته باشید. به طور معمول یک پرتقال یا لیموی متوسط حدود یک قاشق غذاخوری زست(پوست) میدهد.
پوست کندن پرتقال و لیمو
خراسان نوشت: لیمو و پرتقال را به کمک برس میوه خوب بشویید و خشک کنید. به وسیله یک رنده ریز میتوانید پوست لیمو و پرتقال را بگیرید. باید طوری از رنده استفاده کنید تا فقط پوست رنگی این مرکبات(بیرونیترین بخش آن) جدا شود. چاقو، رشتهکن و پوستکن هم میتواند کارتان را راه بیندازد و تنها تفاوتش این است که نوارهای بزرگتری به شما میدهد و استفاده از آن حوصله بیشتری میخواهد.
پوست لیمو در غذا
پوست لیمو را میتوان بلافاصله به غذای پخته شده، ماست، سس سالاد، پاستا ،کیکها و شیرینیها اضافه کرد.
اسید موجود در پوست لیمو طعم غذا را زندهتر میکند. متعادل کردن طعمهای شور و شیرین یکی دیگر از نقشهای پوست لیموست.
بیشتر بخوانید: غذاها را چطور بپزیم که خاصیت شان از بین نرود
از آن جا که پوست مرکبات حاوی روغنهای بیشتری است، طعم و رنگ روشنتر و شدیدتری نسبت به آب میوه دارد، بدون این که ترشی اسید آن دهان را جمع کند.
خشک کردن پوست مرکبات
استفاده از زست(پوست خشک ) لیمو و پرتقال هرچه تازهتر باشد بهتر است اما اگر وقت و حوصلهاش را ندارید، میتوانید رنده پوست رنگی چند لیمو و پرتقال را در یک کیسه پلاستیکی زیپدار یا ظرف کوچک در دار در یخچال نگه دارید و به مرور از آن استفاده کنید.
خشک کردن پوست رنگی مرکبات هم میتواند یکی از راهها باشد اما در این روش عطر پوست مرکبات کمتر از زست تازه است.
12jav.net