دستور پخت کامل قیمه ریزه اصفهانی با گوشت قلقلی
اگر می خواهید طرز تهیه قیمه ریزه را که از غذاهای سنتی اصفهان است یاد بگیرید این مطلب به شما کمک می کند.
دوات آنلاین -قیمه ریزه از جمله غذاهی نستی اصفهان است. گوشتهای قلقلی رنگیشده با رب گوجهفرنگی در کنار درخشش زرشکهای ترش و زیبا، جذابیت ویژهای به این غذای اصیل اصفهانی میدهد. دستور پخت و طرز تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای گوشت قلقلی قیمه ریزه
همشهری مواد لازم برای قیمه ریزه را به شرح زیر توضیح داده است:
گوشت چرخکرده: 300گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
آرد نخودچی: 3تا 4قاشق مرباخوری
نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
زرشک خام: یک قاشق غذاخوری
ترخون خشک: یک قاشق چایخوری
پیاز رندهشده و آبگرفته: یک عدد متوسط
فلفل سیاه و زردچوبه: هرکدام نصف قاشق چایخوری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب مشتی یا زردک
مواد لازم برای سس
پیاز نگینی خردشده: 2 عدد متوسط
روغن سرخ کردنی: 2قاشق غذاخوری سرخالی
زرشک خام: 3قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: 2قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
پرک لیمو عمانی: یک قاشق غذاخوری سرخالی
آب ولرم: 2لیوان
طرز تهیه قیمه ریزه
همه مواد مخصوص گوشت قلقلی را با هم حسابی ورز بدهید و آنها را بهصورت گردوهای کوچکی، فرم بدهید.گوشتهای قلقلی را داخل بشقابی بچینید، روی آنها نایلون بکشید و بهمدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
فیلم: آموزش پخت دمی گوجه
برای تهیه سس، ابتدا پیازهای نگینی را داخل تابه سرخ کنید.نمک، زردچوبه، رب و زرشک را کمی با پیازهای سرخشده تفت بدهید.2لیوان آب به همراه زعفران دمکرده و پرک لیمو را هم به تابه اضافه کنید.بعد از جوش آمدن آب، گوشتهای قلقلی را از یخچال خارج کنید و به آرامی داخل سس بیندازید.
اجازه بدهید گوشتهای قلقلی حدود 15دقیقه با درِ باز و سپس حدود 30تا 40دقیقه با درِ بسته بپزند تا سس غذای شما به غلظت دلخواه برسد.میزان زرشک، لیموعمانی، رب و زعفران میتواند بنا به ذائقه خانواده شما تغییر کند.
حتما قیمه ریزه را با سیبزمینی سرخکرده و ترجیحا با برنج زعفرانی سرو کنید.اگر میخواهید سس قیمهریزه غلیظتر باشد، میتوانید بعد از سرخشدن پیاز، یک قاشق چایخوری آرد نخودچی را هم داخل تابه تفت بدهید.
12jav.net