2024/04/25
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
چکار کنیم سمنو خوش رنگ و شیرین بشود

چکار کنیم سمنو خوش رنگ و شیرین بشود

فوت و فن ها و نکات ریزی را درباره درست کردن سمنوی خانگی در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -اگر شما سمنوی عید را خودتان در خانه درست می کنید بد نیست یکسری ریزه کارهای و فوت و فن ها را هم رعایت کنید تا سمنو خوش رنگ و شیرین بشود.

 

گندم سمنو

1- گندم های سمنو باید از نوع خوب و مرغوب باشد.

 

2- خیس کردن گندم به مدت دو روز در محیطی گرم کافی است.

 

ببینید: آموزش پخت شیرینی میکادو برای عید

 

3- بهتر است در زیر گندم هایی که در پارچه می ریزید آبکش یا صافی بگذارید.

فوت و فن های پخت سمنوی خانگی را یاد بگیرید

4- جنس دستمال پارچه ای باید نخی باشد پارچه نخی همواره مرطوب می ماند.

 

5- بهتر است با کمک یک اسپری روی پارچه آب بپاشید.

 

6- برای آرد سمنو می توانید از یک دوم آرد جوانه گندم نرم شده استفاده کنید که آرد جوانه گندم را باید به خوبی الک کنید استفاده از این آرد در تهیه سمنو، شیرینی طبیعی سمنو را بیشتر می کند.

 

دم کردن سمنو

7- دم کردن سمنو در کیفیت سمنو بسیار موثر است سمنو را باید روی شعله با حرارت ملایم دم کنید.

 

فیلم: آموزش تهیه قطاب در خانه

 

8- می توانید در  دستور تهیه سمنو از بادام، پسته و فندق استفاده کنید.

 

9- هرگز اجازه ندهید که گندم ها به مرحله سبز شدن برسد زیرا شیرینی سمنو کم می شود.

 

10- اگر بلافاصله بعد از در آمدن جوانه‌های گندم فرصت کافی برای ادامه مراحل طرز تهیه سمنو ندارید می توانید جوانه ها را در یخچال بگذارید با این کار جلوی رشد بیشتر جوانه های گندم را می گیرید و جوانه ها هم در یخچال تا چند روز سالم خواهند ماند.

 

منبع: خراسان

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.