2024/12/08
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ آذر
پیشنهادات ما
طرز تهیه نوتلا یا کیک شکلات فندقی بدون فر

طرز تهیه نوتلا یا کیک شکلات فندقی بدون فر

فوت و فن درست کردن نوتلا در خانه را در این مطلب یاد بگیرید و یک میان وعده لذیذ برای خودتان آماده کنید.

دوات آنلاین -کیک شکلات فندقی یا همان نوتلا، از میان‌وعده‌های محبوب بین ایتالیایی‌هاست. این کیک می‌تواند یکی از گزینه‌های پیش رو برای پذیرایی از مهمانان هم باشد. در این دستور، طرز تهیه این کیک را با بافت خامه‌ای و نرم، با طعم نوتلا می‌خوانید؛ البته بدون استفاده از خامه، روغن، شکر و کره!

 

مواد لازم برای نوتلا

مواد لازم برای تهیه لایه کرم

فندق، حداقل ۱۵عدد

خرما، 3عدد

موز، یک عدد

پودرکاکائو، یک قاشق غذاخوری

شیر، یک‌سوم لیوان

پودر ژلاتین خالص، ۲قاشق چای‌خوری (با ۳قاشق غذاخوری آب به روش ‌بنماری حل می‌شود.)

یک تکه شکلات‌تلخ آب‌شده

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه

 

مواد لازم برای لایه کیک

تخم‌مرغ، نصف یک عدد

وانیل، نصف قاشق چای‌خوری

ارده، یک قاشق مربا خوری

شیره، یک قاشق غذاخوری

آرد جودوسر یا آرد کامل گندم، یک‌ونیم قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت کیک شکلات فندقی چگونه است

دستور پخت کیک شکلات فندقی

ابتدا فندق و خرما را در غذاساز می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم کاملاً نرم شوند. سپس بقیه مواد را هم به آن اضافه می‌کنیم و با کمک غذاساز به ترکیبی یکدست و نرم تبدیل می‌کنیم.

 

ترفند: چه کار کنیم کیک زیاد پف کند

 

برای پایه کار، اول مواد لایه کیک را با هم ترکیب می‌کنیم و سپس برای حدود 1.5 تا 2دقیقه در مایکروویو قرار می‌دهیم تا پخته شود. بعد از خنک شدن این لایه، آن را به‌آرامی از ظرف، خارج می‌کنیم.

 

داخل همان ظرف، کیک را با سلفون یا نایلون می‌پوشانیم تا بعد از آماده‌شدن کیک، بتوانیم آن را به‌راحتی از ظرف خارج کنیم. سپس دوباره کیک را در ظرف خود قرار می‌دهیم. لایه کرمی که از قبل آماده شده را روی کیک می‌ریزیم.

 

فیلم: طرز تهیه وافل کلاسیک را ببینید

 

ضربه‌های آرامی با قاشق روی کیک و کرم شکلاتی می‌زنیم تا حباب‌های آن گرفته شود.

 

حالا وقت آن است که کیک، چند ساعتی در یخچال استراحت کند و برای خوردن آماده شود. مقدار انرژی موجود در این کیک در یک ظرف 10×10 حدوداً 585 کالری است.

 

منبع: همشهری

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.