چه کار کنیم کیک زیاد پف کند
با ترفندهای پف دار کردن کیک های خانگی آشنا شوید.
دوات آنلاین -یکی از اشکالات کیک های خانگی این است که پف دار نمی شود. برای این که این مشکل را رفع کنید باید از فوت و فون ها و ترفندهایی استفاده کنید که در ادامه به نقل از خراسان آمده است.
ترفندهای پف دار شدن کیک خانگی
برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک، آرد کیک یا شیرینی را باید حداقل سه بار الک کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک وانیلی نرم و خوشمزه
بکینگ پودر را هم، هر مقدار در دستور کیک هست، به آرد اضافه و بعد آن را الک کنید.
برای آماده کردن کیک، زرده و سفیده تخممرغ را کاملا از یکدیگر جدا کنید. (دقت کنید حتی یک قطره از زرده نباید داخل سفیده بریزد وگرنه سفیده پف نمیکند.)
بعد سفیده را با همزن برقی داخل ظرف پلاستیکی یا شیشهای آنقدر هم بزنید که کاملا پف کند و اگر ظرف را کج کنید، نریزد.
برای این که سفیده بهتر پف کند، حدود یک سوم از شکر را به سفیدهها اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.
در فر حین پخت نباید به هیچ وجه باز کرد چون پف کیک یا شیرینی میخوابد.
فیلم: آموزش تهیه تراول کیک کاراملی
زرده تخممرغ و شکر را باید با همزن خوب بزنید تا رنگ زردی زرده گرفته و سفید شود. حدود ۲ تا۳ دقیقه طول میکشد که این اتفاق بیفتد.
سعی کنید همه مواد کیک را چه با همزن و چه با قاشق در یک جهت بزنید بنابراین یک جهت را مشخص کنید؛ مثلا در جهت عقربههای ساعت و همه مواد کیک را تا آخر در همان جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد.
همیشه شیر، ماست، کره و تخممرغ باید به دمای محیط برسند بعد آنها را به کیک خود اضافه کنید.
12jav.net