طرز تهیه وافل کلاسیک را ببینید
این فیلم طرز تهیه وافل را به صورت مرحله به مرحله و با جزییات شرح داده است.
دوات آنلاین -وافل نوعی شیرینی است که به روش های مختلف و مواد گوناگون درست می شود و برای صبحانه و میان وعده بسیار مناسب است. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت وافل کلاسیک توضیح داده شده است.
مواد لازم برای وافل
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ درشت ۲عدد
شیر 1.5 پیمانه
روغن مایع 1.2 پیمانه
شکر 3 قاشق سوپ خوری سر پر
وانیل ۱قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
دستور پخت وافل کلاسیک
تخم مرغ، وانیل وشکر با همزن زده می شود تا کرم رنگ و کشدار شود.
فیلم: آموزش پخت کیک کاراملی سیب
شیر و روغن مایع اضافه و در حد ترکیب شدن مخلوط می شود. سپس آرد و بکینگ پودر را که الک و به مواد اضافه و خوب ترکیب کنید.
اگر از دستگاه وافل ساز استفاده می کنید از چند دقیقه قبل آن را گرم کنید و بعد از مواد در دستگاه بریزید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.
اگر از فر هم استفاده می کنید قالب وافل را کمی چرب کنید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد مواد را در قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
12jav.net