مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -وافل نوعی شیرینی است که به روش های مختلف و مواد گوناگون درست می شود و برای صبحانه و میان وعده بسیار مناسب است. در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت وافل کلاسیک توضیح داده شده است.
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ درشت ۲عدد
شیر 1.5 پیمانه
روغن مایع 1.2 پیمانه
شکر 3 قاشق سوپ خوری سر پر
وانیل ۱قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲قاشق چایخوری
تخم مرغ، وانیل وشکر با همزن زده می شود تا کرم رنگ و کشدار شود.
فیلم: آموزش پخت کیک کاراملی سیب
شیر و روغن مایع اضافه و در حد ترکیب شدن مخلوط می شود. سپس آرد و بکینگ پودر را که الک و به مواد اضافه و خوب ترکیب کنید.
اگر از دستگاه وافل ساز استفاده می کنید از چند دقیقه قبل آن را گرم کنید و بعد از مواد در دستگاه بریزید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.
اگر از فر هم استفاده می کنید قالب وافل را کمی چرب کنید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد مواد را در قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.