2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
بهترین روش‌ ها برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

بهترین روش‌ ها برای سرخ کردن بادمجان با روغن کم

با ترفندهایی که باعث خوشمزه تر شدن بادمجان می شود و از طرفی روغن خیلی کمی لازم دارد آشنا شوید.

دوات آنلاین -سرخ کردن بادمجان فوت و فن های خاص خودش را دارد که هم باعث می شود این کار را با کمترین روغن انجام بدهید و هم این که خوشمزه تر شود. قبل از هر چیز یادتان همیشه بادمجان تازه تهیه کنید. بادمجان هرچه کهنه تر باشد، بیشتر روغن می‌گیرد.

 

خراسان نوشت: موقع سرخ کردن بادمجان باید شعله گاز متوسط باشد. اگر حرارت شعله گاز کم باشد، باعث جذب روغن بیشتر می شود.

 

همیشه برای این‌که هم طعم بادمجان خوشمزه تر و هم تلخی آن گرفته شود و موقع سرخ کردن روغن کم  جذب کند آن را بعد از پوست کندن و بریدن حداقل ۳۰ دقیقه در آب نمک قرار دهید. حتی می توانید از شب قبل بادمجان‌ها را در آب نمک بخوابانید. اما روش‌هایی برای سرخ کردن با روغن کمتر

بادمجان را چگونه با روغن کم سرخ کنیم

سرخ کردن بادمجان با سفیده تخم مرغ

بادمجان ها را پوست کنید، در تکه‌های دلخواه آن‌ها را برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید. بعد یک دور بادمجان‌ها را آب بکشید که شور نباشد. یک عدد سفیده تخم مرغ را داخل کاسه  هم بزنید تا باز شود. قبل از این‌که بادمجان را داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود با دست یا با قلم مو روی سطح آن در حد یک لایه‌ خیلی نازک، سفیده تخم مرغ بکشید.

 

بیشتر بخوانید: مدت ماندگاری میگو در فریزر چقدر است

 

بادمجان با آب و نمک

بادمجان‌ها را به تکه‌های دلخواه برش دهید سپس حدود 2 تا 3 دقیقه با آب و نمک بجوشانید. آن‌ها را داخل آبکش بریزید تا آب  اضافی بادمجان برود. بعد آن‌ها را سرخ کنید.

 

سرخ کردن بادمجان با ماست

بادمجان ها را حداقل ۳۰ دقیقه در آب نمک فراوان بخوابانید. سپس قبل از این‌که آن‌ها را سرخ کنید کمی ماست به سطح شان بزنید.

 

بادمجان و آب و روغن

موقع سرخ کردن بادمجان مقداری آب و کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید، بگذارید جوش  بیاید، بادمجان‌ها را کف ماهیتابه بچینید و حرارت را متوسط کنید و در آن  را ببندید. بعد از مدتی که آب آن  تمام شد شروع به سرخ شدن می ‌کند .

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.