2022/05/28
۱۴۰۱ شنبه ۷ خرداد
طرز تهیه کامل خورش آلو هویج با گوشت یا مرغ

طرز تهیه کامل خورش آلو هویج با گوشت یا مرغ

برای درست کردن خورش آلو هویج به سبک سنتی می توانید از دستور پخت این مطلب کمک بگیرید.

دوات آنلاین -خورش آلو هویج از جمله غذاهای سنتی است که شاید از فهرست غذایی خیلی از ما حذف شده باشد اما بد نیست برای یک بار هم که شده آن را در خانه بپزید و میل کنید. این غذا هم با مرغ و هم با گوشت تهیه می شود.

 

مواد لازم برای خورش آلو هویج

گوشت خورشی  - 350 گرم (این خورش با مرغ هم بسیار خوب می‌شود فقط دقت کنید که از تکه های کوچک مرغ در اندازه جوجه کبابی استفاده کنید.)

هویج -  500 گرم

آلو بخارا -  100 گرم

پیاز -  یک عدد

شکر -  یک قاشق سوپ خوری (اندازه شکر این غذا ذائقه ای است و شما می‌توانید ابتدا نصف مقدار را اضافه کنید، سپس بچشید و کم کم بقیه شکر را استفاده کنید.)

رب گوجه فرنگی -  یک قاشق سوپ خوری

پودر زعفران -  یک قاشق چای خوری

زردچوبه -  یک قاشق چای خوری

خورش آلو هویج را با مرغ یا گوشت درست می کنند

دستور پخت خورش آلو هویج

1- ابتدا هویج ها را بشویید ، پوست بگیرید و به صورت رشته های باریکی به طول ۴ سانتی متر برش بزنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آسان خورشت آلو اسفناج با گوشت

 

2- در یک قابلمه دو قاشق غذاخوری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و هویج های خرد شده را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید .هویج ها را حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی نرم شود.

 

3-سپس پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.

 

4- گوشت را به قطعات کوچک تر برش  بزنید و به پیاز اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و یک تا 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

 

5 - دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

 

فیلم: طرز تهیه خورش ماست

 

6- سپس چهار پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد.

 

7- آلوها را به مدت یک ساعت در آب سرد خیس کنید، سپس آن ها را آبکش کنید و در کمی روغن تفت دهید.

 

8- پس از این‌که گوشت به مدت یک ساعت پخت، هویج و آلوها را همراه با مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید، هم بزنید و در قابلمه را ببندید.

 

ببینید: دستور پخت خورشت به با مرغ

 

9- تقریبا ۲ ساعت دیگر باید صبر کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

 

10- وقتی آب خورش تمام شد و به روغن نشست، آب‌لیمو را به آن اضافه و حرارت را خاموش کنید.

 

منبع: خراسان

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.