2020/10/29
۱۳۹۹ پنج شنبه ۸ آبان
طرز تهیه آسان خورشت آلو اسفناج با گوشت

طرز تهیه آسان خورشت آلو اسفناج با گوشت

خورشت آلو اسفناج غذایی بسیار محبوب است. طرز تهیه آسان و در عین حال خوشمزه این غذا را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خورشت آلو اسفناج غذایی نیست که در لیست هفتگی ما باشد اما بد نیست هر از گاهی سراغ این غذای بسیار مفید و همچنین خوشمزه برویم. برخی این غذا را با مرغ و برخی هم با گوشت درست می‌کنند. دستور پخت آلو اسفناج را گوشت را به نقل از سیمرغ بخوانید:

 

مواد لازم برای خورشت آلو اسفناج ( برای 2 نفر)

ماهیچه   450 گرم

اسفناج خرد شده    8 لیوان

آلو بخارا     25 عدد

پیاز بزرگ     1 عدد

روغن مایع    4 قاشق غذاخوری

نمك، فلفل و زعفران     به میزان دلخواه

نحوه درست کردن خورشت آلو اسفناج

طرز تهیه آلو اسفناج با گوشت

ماهیچه‌ها را تكه كرده و با پیازی كه از قبل خرد كرده‌اید در نصف روغن مایع‌ تفت بدهید.

 

در ظرفی دیگر، اسفناج‌ها را در بقیه روغن حرارت داده و سپس ادویه‌های یاد شده را اضافه كنید.

 

ببینید: فوت و فن‌های پخت خورشت بامیه جاافتاده

 

آلوهای خیس خورده را به گوشتی كه تقریباً پخته است، افزوده و اسفناج‌ها را نیز بیفزایید و بعد از چند دقیقه که روی حرارت ملایم ماند، آن را به همراه برنج سرو كنید.

 

این غذا تقریباً 1650 كیلوكالری انرژی دارد و در صورت تقسیم كردن‌اش بین 4 نفر، به هر نفر 400 كیلوكالری انرژی خواهد رسید. اما چون با برنج خورده می‌شود، انرژی دریافتی‌اش حداقل به 600 كیلوكالری خواهد رسید.

 

بیشتر بخوانید: چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی؛ طرز تهیه و تمام فوت و فن‌ها

 

همراه آلو اسفناج چی بخوریم

این خورشت با برنج میل می‌شود و بهتر است برنج‌تان را كته‌ای آماده كنید. همراه كردن این غذا با ماستی كه به آن جوانه گندم و خیار خرد شده نیز افزوده شده، كمک می‌كند وعده‌ای مغذی‌تر دریافت كنید. نوشیدنی‌تان نیز بهتر است آب‌پرتقال تازه باشد تا جذب مواد معدنی مانند آهن با خوردن این خورشت بیشتر شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.