استاک سبزیجات، چیست + طرز تهیه
با استاک سبزیجات می توانید به غذاهای خود طعم مطبوعی بدهید. روش تهیه آن در این مطلب آمده است.
دوات آنلاین -استاک ها یا همان عصاره ها انواع گوناگونی دارند و از آنها برای طعم دادن به غذا استفاده می شود. استاک مرغف گوشت و ... در ادامه طرز تهیه استاک سبزیجات را بخوانید و یاد بگیرید.
مواد لازم برای استاک سبزیجات
روغن - یک قاشق غذاخوری یا زیتون بدون بو
پیاز - یک عدد متوسط، نگینی ریز (همراه با پوست)
سیر - ۴ حبه
هویج - ۴ عدد، نگینی ریز (همراه با پوست)
ساقه کرفس - ۴ ساقه نگینی شده
نمک و فلفل سیاه - یک تا ۲ قاشق چایخوری از هر کدام
آب - ۹ تا ۱۰ پیمانه
سبزی برگ پهن -یک پیمانه خرد شده،
جعفری - نصف پیمانه، تازه خرد شده
آویشن - یک مشت به صورت تازه یا یک قاشق غذاخوری خشک (پودر نشود)
رزماری - یک مشت کوچک یا یک قاشق غذاخوری خشک شده
برگ بو - ۲ عدد کامل
رب گوجه - ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
روش درست کردن استاک سبزیجات
1- روغن ، پیاز، سیر، هویج و کرفس را در ماهیتابه بریزید. نصف قاشق چایخوری از نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا روی کل مواد را بگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس لیموترش برای سالاد
2- آب، سبزی ، جعفری، آویشن، رزماری و برگ بو و باقی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و حرارت را به بالاتر از متوسط افزایش دهید تا مخلوط به جوش آید. وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید تا آرام قل بخورد.
3- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند. در قابلمه را طوری بگذارید که کمی هم باز باشد.
4- به پختن به مدت ۳۰ دقیقه دیگر ادامه دهید، ترجیحا زمان پخت 45 دقیقه تا یک ساعت باشد. هر چه زمان پخت طولانیتر باشد، طعم آن عمیقتر میشود.
بدانید: سس پستو در چه غذاهایی استفاده می شود
5- دو قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه کنید .البته شما بر حسب ذائقهتان میتوانید آن را تندتر یا شورتر کنید.
6-سپس بگذارید به آرامی خنک شود .اکنون یک آبکش را روی قابلمهای دیگر بگذارید و آن را صاف کنید.
7- مخلوط را بین چند شیشه تقسیم کنید. قبل از بستن در شیشهها بگذارید کامل خنک شود. می توانید شیشهها را در یخچال به مدت پنج روز یا در صورت فریز کردن به مدت یک ماه نگهداری کنید.
منبع: خراسان
12jav.net