طرز تهیه سس لیموترش برای سالاد
سس لیموترش یک سس فرانسوی است که می توانید خودتان آن را در خانه درست کنید.
دوات آنلاین -سس لیموترش برای سالاد بسیار مناسب است و از طرفی طرز تهیه آن همان طور که در ادامه می خوانید خیلی راحت و ساده است.
مواد لازم برای سس لیموترش
لیمو ترش - ۳ عدد
شکر - یک و نیم پیمانه
کره - ۱۲۵ گرم
تخم مرغ - ۴ عدد
برگ ریحان خرد شده - نصف پیمانه
آب لیمو ترش - نصف پیمانه
نمک - به مقدار لازم
روش درست کردن سس لیموترش
1- پوست سه عدد لیموترش را رنده کنید.
بیشتر بخوانید: سس هریسا چگونه درست میشود
2- به مقدار لازم به آن شکر اضافه کنید و داخل غذاساز بریزید تا کاملا با هم مخلوط شود.
3- کره را بیفزایید و با مواد مخلوط کنید.
4- تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و با دور تند هم بزنید.
در همین زمینه: طرز تهیه سس بشامل به سبک رستورانها
5- آب لیموترش و نمک را بیفزایید و مخلوط کنید.
6- همه مواد را در ظرف فلزی بریزید و آن را داخل کاسه آب در حال جوش قرار دهید. (روش بن ماری)
7- آنقدر مواد را هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شود.
8- وقتی مواد کاملا مخلوط و غلیظ شد، ظرف را از روی گاز بردارید و بگذارید سس خنک شود.
بدانید: سس پستو در چه غذاهایی استفاده می شود
9- بعد از این که سس خنک شد، ریحانهای خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا برگ ریحانهای خرد شده با سس مخلوط شود.
10- اکنون سس آماده سرو است، در صورت تمایل میتوانید آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود ،سپس استفاده کنید.
منبع: خراسان
12jav.net