طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با ماهیتابه
دستور پخت کامل کوبیده مرغ زعفرانی بدون نیاز به فر و منقل را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -کباب کوبیده مرغ را می توان در خانه و بدون نیاز به فر و منقل و با استفاده از ماهیتابه درست کرد. طرز تهیه و دستور پخت این غذا در ادامه آمده است.
مواد لازم برای کوبیده مرغ
مخلوط ران و سینه مرغ - ۲۵۰ گرم
پیاز - یک عدد
زعفران دم کرده - ۲ قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع - ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مرغ - به میزان لازم
دستور پخت کوبیده مرغ
1- ابتدا گوشت ران و سینه مرغ را با چرخ گوشت چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید.
فیلم: آموزش پخت جوجه کباب خانگی بدون نیاز به فر
2- پیاز را پوست و رنده کنید. آب پیاز را که داخل کاسه جمع شده است، خالی کنید ولی پیاز رنده شده را فشار ندهید.
3- گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پیاز رنده شده داخل کاسه بریزید و نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ، روغن یا کره آب شده و زعفران را به آن اضافه کنید.
4- همه مواد را با دست خوب ورز دهید تا مخلوط شوند.
5- سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و کاسه را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
ویدئو: دستور پخت کباب نگینی در تابه
6- بعد از گذشت این زمان، کاسه را از یخچال بیرون بیاورید و یک بار دیگر مایه کباب را با دست هم بزنید.
7- یک ماهیتابه مناسب را انتخاب کنید و همه مایه کباب را داخل آن پهن و با کف دست سطح آن را صاف کنید.
8- همچنین میتوانید برای این کار از سیخهای چوبی نسوز کباب هم استفاده کنید و اگر در سیخ کشیدن کباب مهارت دارید، کبابها را سیخ بکشید و بعد داخل ماهیتابه کنار هم بچینید. ماهی تابه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و در آن را ببندید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت مرحله به مرحله کباب برگ
9- اجازه بدهید کباب کوبیده کم کم آب بیندازد و بپزد. بعد از ۴۵ دقیقه که کوبیده خودش را گرفت، در ماهیتابه را بردارید و با سر کفگیر کبابها را به شکل کوبیده برش بزنید و از هم جدا کنید.
10- اگر کبابها را سیخ کشیدهاید، آنها را یکی یکی برگردانید. برای زیباتر شدن ظاهر کوبیدهها میتوانید در این مرحله کمی زعفران دم کرده را با فرچه مخصوص آشپزی روی کوبیدهها بمالید تا خوشرنگ شود.
11- نیم ساعت بعد اجاق گاز را خاموش کنید. کوبیده مرغ خوشمزه آماده است. میتوانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید.
منبع: خراسان
12jav.net