2021/12/02
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
دیباچه
سوپ قارچ و شیر مجلسی و رستورانی؛ طرز تهیه کامل

سوپ قارچ و شیر مجلسی و رستورانی؛ طرز تهیه کامل

دستور پخت سوپ شیر و قارچ مجلسی را به نقل از سرآشپز معروف بخوانید.

دوات آنلاین -سوپ قارچ و شیر از جمله پیش غذاهای مجلسی است اما شاید آنچه شما درست می کنید با سوپ های رستورانی متفاوت باشد و به آن خوشمزگی نشود. پس بهتر است فوت و فن های پختن این نوع سوپ را آن طور که خراسان به نقل از سرآشپز معروف نواب ابراهیمی نوشته، یاد بگیرید.

 

مواد لازم برای سوپ قارچ و شیر

کره - ۵۰ گرم

قارچ -  10 تا 15 عدد

پیاز - یک عدد

هویج - یک عدد

زردچوبه - نوک قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل‌ سیاه – به میزان لازم

برنج  -  ۵ قاشق غذاخوری

شیر - یک لیتر

جعفری و پیازچه  - به میزان دلخواه

دستور پخت سوپ قارچ و شیر مجلسی را یاد بگیرید

فوت و فن های رستورانی شدن سوپ قارچ

1- در ماهیتابه یک عدد  پیاز را با کمی کره سرخ کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ شیر با قارچ و جو پرک

 

2- قارچ و هویج خلالی را اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید.

 

3- ادویه را به مواد اضافه کنید.

 

در همین زمینه: دستور پخت سوپ جو مجلسی با مرغ و قارچ

 

 4- برنج را بشویید و با سبزیجات اضافه کنید و شیر را کم کم به سوپ بیفزایید.

 

5-  بعد از مدتی پیازچه و جعفری را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ جا بیفتد.

 

6- برای تزیین آن هم می توانید از پیازچه و جعفری استفاده کنید.

 

نکته : در دستور نواب این سوپ بدون گوشت یا عصاره آن تهیه شده است اما اگر تمایل دارید می توانید از عصاره قلم یا گوشت مرغ استفاده کنید .

 

کارنامه
صفحه اصلی گاج مارکت
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.