سوپ قارچ و شیر مجلسی و رستورانی؛ طرز تهیه کامل
دستور پخت سوپ شیر و قارچ مجلسی را به نقل از سرآشپز معروف بخوانید.
دوات آنلاین -سوپ قارچ و شیر از جمله پیش غذاهای مجلسی است اما شاید آنچه شما درست می کنید با سوپ های رستورانی متفاوت باشد و به آن خوشمزگی نشود. پس بهتر است فوت و فن های پختن این نوع سوپ را آن طور که خراسان به نقل از سرآشپز معروف نواب ابراهیمی نوشته، یاد بگیرید.
مواد لازم برای سوپ قارچ و شیر
کره - ۵۰ گرم
قارچ - 10 تا 15 عدد
پیاز - یک عدد
هویج - یک عدد
زردچوبه - نوک قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه – به میزان لازم
برنج - ۵ قاشق غذاخوری
شیر - یک لیتر
جعفری و پیازچه - به میزان دلخواه
فوت و فن های رستورانی شدن سوپ قارچ
1- در ماهیتابه یک عدد پیاز را با کمی کره سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت سوپ شیر با قارچ و جو پرک
2- قارچ و هویج خلالی را اضافه کنید و کمی با پیاز تفت دهید.
3- ادویه را به مواد اضافه کنید.
در همین زمینه: دستور پخت سوپ جو مجلسی با مرغ و قارچ
4- برنج را بشویید و با سبزیجات اضافه کنید و شیر را کم کم به سوپ بیفزایید.
5- بعد از مدتی پیازچه و جعفری را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ جا بیفتد.
6- برای تزیین آن هم می توانید از پیازچه و جعفری استفاده کنید.
نکته : در دستور نواب این سوپ بدون گوشت یا عصاره آن تهیه شده است اما اگر تمایل دارید می توانید از عصاره قلم یا گوشت مرغ استفاده کنید .
12jav.net